Ben ix35 kullanıyorum oldukça memnunum. Bir arkadaş 75.000 tl ye tiguan aldı, o daha da memnun. Bence bu paralar verilecek ise bu araçlar alınır.
quote:
Orijinalden alıntı: BaranGNYSEL
70.000 TL'lik araba alan birisi yakıtını mı düşünecek?
C segmenti donanımlı dizel araçların ortalama 60 bin bandına geldiği bir dönemdeyiz,70 bin TL araç alan tabi ki yakıtını düşünür.Bir araç için artık uçuk bir rakam değil malesef.
200.000 lik araç alıp tüp taktıran insanlar var. Tabiki herkes cebini de düşünmek zorunda. Herkesin hayalleri vardır. Bazen hayallerini tatmin etmek için 10 senedir biriktirdiği parayı bastırır ve hayalini gerçekleştirir. Bu kenarda ayrıca çok parası olduğu anlamına gelmez. 90.000 tl lik aracı olan ama vergisini ödemekte zorlanan arkadaşım var. Olsun, hayali gerçek oldu ya. Bütün haftanın iş stresini hafta sonu bir gün aracında geçirince stresini atıyorya, değer...
quote:
Orijinalden alıntı: shadowgeist
quote:
Orijinalden alıntı: jack_daniel's
Moda oldu bu da
Gerçekse S2000 diyorum...
evet jacky bunu yeni çıkardılar. foya meydana çıkınca hesap kayınçomun,yok yok kuzenimin
Halbuki açıp adam gibi 70 Bin TLye hangi spor araçlar alınır diye söylese adam gibi cevaplar alacaklar. Ama illa ben alacağım şunu bakıyorum havasına giriyorlar.
spor dan kasıt nedir ? birçok araba spor kullanıma sahip model ve motorlara sahip. 160 beygirlik tiguan sizce spor mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: shadowgeist
quote:
Orijinalden alıntı: jack_daniel's
Moda oldu bu da
Gerçekse S2000 diyorum...
evet jacky bunu yeni çıkardılar. foya meydana çıkınca hesap kayınçomun,yok yok kuzenimin
benim bu kullandığım hesapta kuzenimin şimdiden söyleyeyim sonra çıkma karşıma...
yeni kasa civic si konusu vardı forumda. ilginç olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Just4ForMe
quote:
Orijinalden alıntı: CapoRegime
1998-2000 arası Porsche 911 Carrera alabilirsiniz. Peugeot RCZ modellerine bakabilirsiniz. (benim pek hosuma gitmedi) Ayrıca s2000 bulabilirsiniz. En basiti 3-4 bin fazla yazarlar alırken onu indirebilirsiniz. Mitsubishi Lancer Evolution olabilir.
Ayrıca özel mesaj attım
porschenin altından kalkabilirmiyim bilmiyorum :) Rcz lerin en beğenmediğim kısmı performansları.. Gerçekten temiz bi s2k bulabilsem çok güzel olurdu. Evo da safkan Performans arabası fakat eskilerinin tipide pek hoşuma gitmiyor yine en mantıklıları s2k yada 2004 model z4 3.0 yardımlarınızla doğru karara varıcam inş :D sonuçta araç bi kere alınıyor aldıkdan sonrada keşke demek istemiyorum :)
70'e temiz S2000 bulmak zor. Bir arkadaşım nokta hatasız 2008'ini 90'a aldı yeni. Hatta yarın teslim alacak arabayı. Bence o bütçeyle temiz Type-R kovalamak daha mantıklı. Kalan parayla da yüklersin aracı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme