Şimdi Ara

70 binliralık bütçe ile ne marka otomobil alırsınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

70 Bin TL ile aşağıdaki markalardan siz hangisini tercih edersiniz. benim önceliğim az yaksın dizel olsun ve eşim manuel kullanamadığı için otomatik vites olsun isterim.

volkswagen

Ford

Toyota

hyundai

honda

cıtroen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rakadeniz -- 30 Eylül 2015; 12:21:35 >

• Fabrikasyon tüplü civic sedanlar var sanirim eco diye geçiyorlar. Otomatik vites fabrikasyon tüplü bir civic ecodan memnun kalirsiniz diye dusunuyorum. En hizli gecise sahip otm. Vwde olsa da en sorunsuzu hondadadir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ikinci el 3 16 d bmw 2010 model civari

• o aracı düşündüm fakat LPG nasıl olur bilmiyorum. daha önce LPG li aracım vardı Benzin ve Dizelin tadını vermiyordu. genede bir araştırmak lazım
  • Seca2 S kullanıcısına yanıt
    Sıfır araba almak istiyorum ikinci el almak istemiyorum sıfır araçlarda %45 idirimim var engelli aracı olacak. BMV nin bakımına tamirine güç yetmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: rakadeniz

Sıfır araba almak istiyorum ikinci el almak istemiyorum sıfır araçlarda %45 idirimim var engelli aracı olacak. BMV nin bakımına tamirine güç yetmez

Hyundai i30 dizel tavsiye ederim.
  • yolyordam35 kullanıcısına yanıt
    bugün ankara istanbul yolundaki efe hondaya gittim arabayı yakından gördüm bayıldım. kesinlikle hondaya kafam yattı teşekkürler
  • rakadeniz R kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin.

• 130binlik araba mi bakiosun ?

• yok 70 binliralık araba bakıyorum. %45 indirimim var. 2007 model ford fiestam var onuda satıcağım 70 binliralık araba bana 35 binliraya gelecek
  • Rapid Step kullanıcısına yanıt
    yok 70 binliralık araba bakıyorum. %45 indirimim var. 2007 model ford fiestam var onuda satıcağım 70 binliralık araba bana 35 binliraya gelecek
  • Kia Ceed ve Skoda'ya da bakmanızı tavsiye ederim. En azından bir görmeden kesin karar vermeyin, görmekten zarar gelmez.
  • quote:

yok 70 binliralık araba bakıyorum. %45 indirimim var. 2007 model ford fiestam var onuda satıcağım 70 binliralık araba bana 35 binliraya gelecek

Bende aynı durumdayım . Tamamen hemde . Sadece dizel değil lpg bakıyorum . Ve Corolla'da karar kıldım .
    Ama hesabında bi yanlıslık var senin o %50 düşmüyor değeri .
    %31 civarı düşüyor tam olarak hayal kırıklıgına ugrama bayide cıkacak fiyatla .
    70 binliralık bi araç sana 48300 civarı bi fiyata gelecek .
  • quote:

ha tamam :))
  • dizel olsun az yaksın demişsin şecenekleri daraltmalısın ki yardımcı olalım hb,sedan, yol tutuş,donanım,guvenlik, konfor hangisi agırlıklı olması lazım mesela
  • Evo/İmpreza/Honda
  • dkkadir kullanıcısına yanıt
    sadece dizel olması az yakması ve yedek parçası uygun olması bize yeter ve artar bile. birde otomatik vites olsa tadından yenmez ocak ayı içinde alacağım. düşünüyorum hala kararsızım. sen alırdın ?
  • serdardespp S kullanıcısına yanıt
    aslında 2007 ford fiesta arabam var onuda sattımmı o fiyata gelir demiştim ama :D evet bayiiler tam %45 hesaplamıyor dediğiniz gibi
  • volkswagen polo 1.4 tdi comfortline 67 bin, tam sizlik
  • nekadar bütçem olursa olsun farketmez gene şuan kullandığım aracı alırım marka ford.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.