Arkadaşın refi ile bir arkadaşımı üye yaptık anında yolladı 20 doları teşekkürler |
Bildirim
Arkadaşın refi ile bir arkadaşımı üye yaptık anında yolladı 20 doları teşekkürler |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CS GO Pro -- 14 Nisan 2022; 5:23:50 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
hocam düşürmüşsünüz sanırım yarıya ben önceden yazmıştım 20şer dolar vericekseniz 2 hesap acıcam sizden |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CS GO Pro -- 12 Nisan 2022; 10:49:55 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
sabah iki hesap açıcam kendim ve ablam icin 40 dolar siz veriyorsunuz değil mi bu referanstan olursa ikiside |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
yok daha hesabı bile açmadım |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CS GO Pro -- 12 Nisan 2022; 11:14:20 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
yok ben yarın ilk defa kayıt olucam,tamamdır yarın yazarım kayır olurken. |
Referans ile üye oldum. Parayı hemen gönderdi güvenilir arkadaş |
Referansı ile üye oldum söylediği gibi 20$ ödemeyi yaptı.Herkese bol kazançlar Ödeme kanıtı: |
Referanstan üye oldum 20 dolar geldi. Teşekkürler |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CS GO Pro -- 12 Nisan 2022; 20:41:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocamızın refi ile kayıt olduk, çok ilgilendi yatırımı karşıladı ve 10 dolar ekstra olarak hemen yolladı. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Güvenilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |