Arkadaşlar bu görevi yapmak istiyorum ama bu quest yaratıkları nekadar sağlam pek bir bilgim yok. Nasıl bi partiyle kesebiliriz. Misal 2 tane 67 warior 2 priest te onlara heal yapsa kesebilirmiyiz??
3 priest 2 warrior 1 rogue derim warriorlar 70+ olursa daha sağlam olur massiver bulun bulamazsanızda sorun değil fakat 10k healer mutlaka olsun ne olur ne olmaz
quote:
Orjinalden alıntı: raziel__
Arkadaşlar bu görevi yapmak istiyorum ama bu quest yaratıkları nekadar sağlam pek bir bilgim yok. Nasıl bi partiyle kesebiliriz. Misal 2 tane 67 warior 2 priest te onlara heal yapsa kesebilirmiyiz??
bu şekilde kesmen neredeyse imkansız asas kesinlikle olmalı % için wariorlar arkadaşın dediği gibi 70+ olmalı
2 asas
2 warior 70+
2 priest full heal
I priest buffer+healler
ve görevi olan kişi
toplam=8 :)
böyle çoooook rahat hallolur
arkadaşın dediği gibi I0k healler olmalı 5k 6k vuran var :)
tşk ederim hocam . bir full heal 2 tanede1920 var clanda 2 tanede 67 wariorla deneriz ozaman . Umarım yatmazlar:)
quote:
Orjinalden alıntı: capagupoo
quote:
bu şekilde kesmen neredeyse imkansız asas kesinlikle olmalı % için wariorlar arkadaşın dediği gibi 70+ olmalı
2 asas
2 warior 70+
2 priest full heal
I priest buffer+healler
ve görevi olan kişi
2 Priest 1 Warriorla Kestik Desem İnanırmısın *?
quote:
Orjinalden alıntı: TeXaS_StOrM
quote:
Orjinalden alıntı: capagupoo
quote:
2 asas
2 warior 70+
2 priest full heal
I priest buffer+healler
ve görevi olan kişi
2 Priest 1 Warriorla Kestik Desem İnanırmısın *?
inanırım
inanılmıcak bişi değil ki basarsın attack sc yi mob başı 15 dk
Priestler asaslar tamamda arkadşalar 2 tane 67 warior bulabiliyorum malesef, yeterli olurmu dersiniz?
yaparsın da iteme bakar birazcık sword vurcaklar sonuçta howling olması şart bence az yavaş olur o kadar :)
hmm tşk hocam. Önemli olan yatmamaları, 5 dakka yerine 10 dakkada da keseriz o sorun olmaz. yatarlarsa umutlar başka bahara kalır çunku:)
healerlar sağlamsa yatmazlar şimdi yapın lag yokken
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme