guzel yaz mıs arkadas ınsanın karakterıne baglı bırasda sonucta oyun bu
duygulandım harbiden
walla açıkcası bende bırakmak istiyorum charım ezik 61 lwl oolmasına rağmen günde en az 4 saat online oluyorum ve benim sınavlarım war daha oyundan çok daha önemli içimden 1 saatten ne olur diye düşünüyorum ama o 1 saatler birlerşior ve 100 saat oluor ve buda az bir zaman değil beyler
adam haklı bende bırakcam ilerde
ben şuanda dua ediyorum adamım lansın die lwl 72 koxp her türlü hacki kullanıom ama hala ban yok bırakamıom bu mereti
VALLA BABACAN AYNEN ANLATTIGIN GİBİ BENDE SİFREMİ UNUTTUM SİNİRLENDİM VE KNİGHT İ KALDIRDIM VE SU AN GAYET MUTLUYUM ESKİSİNE GÖRE HAYATA ADETA YENİDEN GELDİM GİBİ SİFREMİ BULURSAMDA ARTIK SINIRLAYICI OLACAĞIM YADA HİC BASLAMIYACAĞIM BİR DAHA
tam da ben dicektim
quote:
Orjinalden alıntı: d@ngerusly
charı bana versene msn:onculalpan@hotmail.com
ya bende bırakmak istiom ama olmuyo işte ödev yapıyorum aklıma geliyo acaba şimdi knightta ne oluyo falan filan die
2 sene önce niye yazmadın bunu kompozisyon dersinde kullanırdım
Haketmiş günde 10-12 saat KO mu oynanır YUUUHHH derler adama... Oyna 2-3 saat yap pk nı kas biraz biraz lvl ini illa en iyi olacan diye bişimi war alalaaaaa... arkadaşın 65 charı war günde en fazla 2 saat oynayabiliyo çalıştığı için ama 65 işte... İşin aslı bende çok kasmadan oynuyorum ve içim rahat ama 10-12 saat oynayan arakadaşlar için bence tek çare bu oyunu oynamamak yani onlar için bi takıntı olmuş artık öle 2 saat falan kesmez onları...
vay bee çok acıklıymış
çok doğru şeyler yazmış yazan arkadaş,benim zamanım yok allaha şükür akşamları 2 saat ancak (sabah 9 da işimin başına geçiyorum akşam 9 da ancak eve varıyorum ama şu var bakın dh deyim demekki oyunun hala içindeyim)ama şunuda söylemem lazım 72 yim bırakmayı düşünmüyorum neden ? iş güc sıkıntı gerçekden çok fazla akşam evime döndüğümde bunları düşünmek istemiyorum 28 yaşındayım bekarım yani kücük sayılmam kız arkadaşım var hafta içi bir akşamımızı ctesi öğleden sonrasını ve pzar gününü beraber geçiriyoruz,ha sen her akşamını her hafta sonunu oyuna ayırır asosyalliği abartırsan işte o zaman sorun bende ailemle bu oyun için tartıstım ama şu var zaten ben oyun oynamasamda açıkcası ailemle çok zaman geçrmiyordum bu onları sevmediğim uzaklastıgım anlamında değil tabiki onları çok seviyorum ama bir yaştan sonra anne baba ile sohbet etmekden uzaklasıyosun ister istemez bu oyun olsada olmasada..açıkcası cok abartmamak lazım bazı şeyleri günde 10 saat oyun oynamak nedir arkadaşlar ?bence saçmalıktır cahiliktir kendini fazla kaptırmak hırs yapmaktır bunların doğru olmadığını herkes biliyor kücük yada büyük herkes..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme