Evet 70 lvl full itemli bi carınız calınsa ve geri alamasanız ne yapardınız.
böyle boş boş topic açardım
walla 2 charım gitti 64 61 lvl li ama 70 gitse heralde elemanı bulsam buldugum yerde gomerim.
quote:
Orjinalden alıntı: Libercorpus
böyle boş boş topic açardım
Güzeldi.
ne yapacağımı buradan yazamam ban yerim. geçmiş olsun kardeş eğer hacklendiysen.
Bende hack yedim ama acıklamalı anlattım ltf bos topiclerle bu forumu kirletmeyip cekilmez hale getirmeyelim...Cok yararlı bi sitemiz war herseyi ondan öğrenip her sorumuza burda cvp arıoruz şimdi herkesten bi sagduyu bekleyip kirletilmemesini bekliorum umarım bir cok insan destek olur!!!
ii sen o zaman konuşmayı bırak sanki çok dolu topic varmış gibi töbe töbe
70 lvl olan char çalınmaz,yada çalınamsı çok zor. bir ikincisi sen kaç lvl desın ölesine soruyorum hani yuksek lvl de olmadıgın belli. Boşuna topic açmaman gerek.
premıum alırım yoksa ve rolback yaptırıp sifresini degistirirdim ve gizli sorusunuda
quote:
Orjinalden alıntı: M_MoRuK
çalanı bulurdum..
sonra bi güzel ********
neden calınamaz 70 lvl olunca güvenliğin mi artıyo + yüksek lvl olmadığımı nerden çıkardın ben bu oyuna ke de başladım o sıralar kimse bu oyunu bilmiyodu boşuna topic diyosan cevap verme zorunluluğunu neden hissetin madem cevap verdin öle ise niye boşuna diyosun ya boşuna deme yada boş boş işlerle uğraşma
quote:
Orjinalden alıntı: dermeyans
70 lvl olan char çalınmaz,yada çalınamsı çok zor. bir ikincisi sen kaç lvl desın ölesine soruyorum hani yuksek lvl de olmadıgın belli. Boşuna topic açmaman gerek.
onu önce bulurum bulduğum yerdede dııııııııııııııııııııııııııııttttttttttttttttttttttttt
ÖNCELİKLE O ÇHARI GERİ ALIR ALMAYA ÇALIŞIR ALINCADA BOLE BOŞ TOPİC AÇTIĞIN İÇİN CZDE VEYA ARENEDA SÜREK KESERDİM VEYA SENİ YATIRIRDIM