Şimdi Ara

70 lvl carınız calınsa ne yaparsınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet 70 lvl full itemli bi carınız calınsa ve geri alamasanız ne yapardınız.

• böyle boş boş topic açardım
  • walla 2 charım gitti 64 61 lvl li ama 70 gitse heralde elemanı bulsam buldugum yerde gomerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Libercorpus

böyle boş boş topic açardım

Güzeldi.
  • ne yapacağımı buradan yazamam ban yerim. geçmiş olsun kardeş eğer hacklendiysen.
  • Bende hack yedim ama acıklamalı anlattım ltf bos topiclerle bu forumu kirletmeyip cekilmez hale getirmeyelim...Cok yararlı bi sitemiz war herseyi ondan öğrenip her sorumuza burda cvp arıoruz şimdi herkesten bi sagduyu bekleyip kirletilmemesini bekliorum umarım bir cok insan destek olur!!!
  • ii sen o zaman konuşmayı bırak sanki çok dolu topic varmış gibi töbe töbe
    quote:

Orjinalden alıntı: Libercorpus

böyle boş boş topic açardım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çalanı bulurdum..
  • knight ı bırakır super mario oynardım
  • oyunu bırakırmıydız yada başka ne yapardınız
  • Çaldırıcak adamın 70 lvl charı olmaz ^^
  • 70 lvl olan char çalınmaz,yada çalınamsı çok zor. bir ikincisi sen kaç lvl desın ölesine soruyorum hani yuksek lvl de olmadıgın belli. Boşuna topic açmaman gerek.
  • premıum alırım yoksa ve rolback yaptırıp sifresini degistirirdim ve gizli sorusunuda
  • quote:

Orjinalden alıntı: M_MoRuK

çalanı bulurdum..

sonra bi güzel ********
  • neden calınamaz 70 lvl olunca güvenliğin mi artıyo +
    yüksek lvl olmadığımı nerden çıkardın ben bu oyuna ke de başladım o sıralar kimse bu oyunu bilmiyodu boşuna topic diyosan cevap verme zorunluluğunu neden hissetin madem cevap verdin öle ise niye boşuna diyosun ya boşuna deme yada boş boş işlerle uğraşma
    quote:

Orjinalden alıntı: dermeyans

70 lvl olan char çalınmaz,yada çalınamsı çok zor. bir ikincisi sen kaç lvl desın ölesine soruyorum hani yuksek lvl de olmadıgın belli. Boşuna topic açmaman gerek.
  • onu önce bulurum bulduğum yerdede dııııııııııııııııııııııııııııttttttttttttttttttttttttt
  • ÖNCELİKLE O ÇHARI GERİ ALIR ALMAYA ÇALIŞIR ALINCADA BOLE BOŞ TOPİC AÇTIĞIN İÇİN CZDE VEYA ARENEDA SÜREK KESERDİM VEYA SENİ YATIRIRDIM
  • İSMEÖZELCEVAPVERİYİMMİYOKSABÜTÜNBOŞTOPİCDİYENARK.AÇTIKLARITOPİCLEREMİBAKIYIM? YADA İLLA ( ) BUNUMU KULLANIYIM BOŞTOPİCDİYENELERYAZMASIN
  • KumsaLda Sex Yapardım Napcam
  • resmen topic kirliliğisin sen
    çık git bu forumdan
    capslockuda kapat
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.