Şimdi Ara

70 lvl GÖREV YAYI BUYRUN +7 SİNE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • acayip bi is mumkunatı olmayan bise yapmısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: TrStrOnG

Keşke bowun atağı biraz daha fazla olsaydı boru değil lvl 70 itemi

cocugu sekerle kandırır gibi 119 ataklı oklarla kandırıyorlar bizi...nerde siege bow nerde long bow nerde totemic bow?makro yuzunden bu itemler artık yok....
    +
    olimpiada o okun +8 i var....+9 ib de var...belki 10da vardır ama gormedim hiç..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YediyuzYetmisYedi -- 25 Kasım 2006; 22:11:17 >
  • SIKMA CANINI +5 REBİRTHE KADAR DÜŞÜNÜYOM BASMAYI 128 ATACK VE 15 DEX 15 HP BONUS OLUCAK :)
  • muhteshem

• quote:

Orjinalden alıntı: kachar

muhteshem

• Ben ilk defa karşılaşıyorum.

Bu quest itemlerine Rebirth basıldığını bilmiyordum.
  • güzel
  • İnsan da birazda cesaret olacak ki itemi basabilsin.Sende cesaret varmış ondan dolayı basabilmişsin.Helal olsun ne diyelim umarım hayırlı işlerde kullanırsın...
  • valla bi ara cz de koxpla hayırlı işlerde kullanıyodum :) ama cz ninde şeyi çıkmıştı bu arada charım satılıktır ilgilenen olursa burdan bakar haberleşiriz lvl 71 280k np itemin birini gördü zaten başka item vermicem onun haricinde YTL veya oyun parası farketmez YTL olarak Gantepden 500 YTL oyun parası olursa dual +8 shard shell set +7 ve 1 milyar oyun parası karşılıgında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beymen_faruk -- 25 Kasım 2006; 22:54:52 >
  • Hayırlı olsun Allah herkese böyle bir item nasip etsin
  • EWT BEYLER O ELEMAN AREZ IN EN II KOXPERI BIRAKIN YAA...
  • üstü iyi oku zaten belirtmişim kim oldugumu istesem ncs kullanır verirdim su an cz deyim kendi nickini verde oyunda eger orc isen biraz senle ugrasayım a1 de su an orcları iceri hapsettim ve koxpsuz lvl im ve itemleri yeter her kestigime koxp diyolar ya :)) bakalım bu defa ne dicekler koxpda yok
  • güzel!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: beymen_faruk

üstü iyi oku zaten belirtmişim kim oldugumu istesem ncs kullanır verirdim su an cz deyim kendi nickini verde oyunda eger orc isen biraz senle ugrasayım a1 de su an orcları iceri hapsettim ve koxpsuz lvl im ve itemleri yeter her kestigime koxp diyolar ya :)) bakalım bu defa ne dicekler koxpda yok

Onlar bilmez onlar .. Aldanma yorulma..
  • ii yapmısın
  • züpper züpperr
  • harika beahh
  • Hmm Arestesin galiba.Ben kalkanı +3 kadar bastım ilerisi beni korkutuo.basmadım
  • Very Nice...
  • cok mükemmel bise kardes bunu nekesip alıyon
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.