Şimdi Ara

70 lwl Warior logos CZ de iyi olrmu bu itemlerle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bi sitedeki arklardan biri 70 lwl warior satıyormus tabi benim size sayacaım itemler alacagım itemler o itemlerle cz de iş yaparmı merak ediyorum

server logos

+6 görev totosu
    +7 hanguk
    +7 shell set
    +10 str küpe dual
    +1 lupus
    +9 str belt
    +9 str yüzükler
    +7 undy seti de war
    +7 dd citin
    +7 spear defanse citin

evet beyler 70 lwl bir warior bu itemlerle iş yaparmı ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utharkruna -- 1 Şubat 2008; 22:59:33 >

• akaradaysa fena değil
  • Spear of name gayet güzeL bir item ama hs iLe gitmez +8 javana yada +8 deep scar iLe fLn...

server ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ecstacy of Gold

Spear of name gayet güzeL bir item ama hs iLe gitmez +8 javana yada +8 deep scar iLe fLn...

server ?
    logos olabilir.sanirim bu chari diyo:http://forum.donanimhaber.com/m_19306550/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: INFIERNO

logos olabilir.sanirim bu chari diyo:http://forum.donanimhaber.com/m_19306550/tm.htm

Alıntıları Göster
    logos server
  • quote:

Orijinalden alıntı: INFIERNO

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: INFIERNO

efet aynen oyle

• quote:

Orijinalden alıntı: utharkruna

quote:

efet aynen oyle

Alıntıları Göster
    eee beyler sşzce cz de cok ezilirmiyim alırsam bu charı ??

ztn ole aşırı ezici olamk deil benim amacım ezilmeyim ytr

• quote:

quote:

efet aynen oyle

Alıntıları Göster
    Playerliğe bağlı ama muhteşem işler yapamaz czde ama logosta iyi bi konumda olur
  • o gorev totosu +7 olsa neyım varsa veırrdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: K0rkunc

Playerliğe bağlı ama muhteşem işler yapamaz czde ama logosta iyi bi konumda olur

Alıntıları Göster
    benim playerligim iyidir yani 3 4 gün takıldıktna charı tanıdıktan sonra iyi oynarım warioru ama admalar gelipde birkac wurupda beni indirceklerse bi işe yaramaz ama
  • quote:

benim playerligim iyidir yani 3 4 gün takıldıktna charı tanıdıktan sonra iyi oynarım warioru ama admalar gelipde birkac wurupda beni indirceklerse bi işe yaramaz ama

Alıntıları Göster
    70 warrior öle bi kaç vuruşta aşağı inmez görev küpelerini takarsın bide +8 und set iyi canda olur zaten warriorsun boss canavarı olmak senin elinde ben rouge başıma dropa drop demiorm :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: K0rkunc

70 warrior öle bi kaç vuruşta aşağı inmez görev küpelerini takarsın bide +8 und set iyi canda olur zaten warriorsun boss canavarı olmak senin elinde ben rouge başıma dropa drop demiorm :D

Alıntıları Göster
    saol yardımın için peki bişey daha sorcam sole takıları biraz daha toplasam kac lwl de cz de rahat adam kırarım
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: utharkruna

bence bi kac uniqe takviyesi iyi olur..

• quote:

Orijinalden alıntı: E®TAŞ

quote:

Orjinalden alıntı: utharkruna

bence bi kac uniqe takviyesi iyi olur..

Alıntıları Göster
    70 Lvl warriorun zaten attackı ve howling sword ile vuracağı damageler karşıda ki rakibi kesmen için yeterli olur.Bu yüzden Str takılar yerine unique takılara geç ya da yüzükler ile küpeleri görev takısı olarak kullan.Küpeler olmasa bile yüzükleri kesin görev yüzüğü kullan.Seni daha sağlamlaştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_morad -- 1 Şubat 2008; 23:50:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: el_morad

70 Lvl warriorun zaten attackı ve howling sword ile vuracağı damageler karşıda ki rakibi kesmen için yeterli olur.Bu yüzden Str takılar yerine unique takılara geç ya da yüzükler ile küpeleri görev takısı olarak kullan.Küpeler olmasa bile yüzükleri kesin görev yüzüğü kullan.Seni daha sağlamlaştır.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: el_morad

Sen bana göre bu knightaki wariorlardan anlayan adamlardansın bu yüzden dedigini dikkate alacaım saol

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: el_morad

Sen bana göre bu knightaki wariorlardan anlayan adamlardansın bu yüzden dedigini dikkate alacaım saol

Alıntıları Göster
    beyler peki cz de item gerek onu anladımda servere göre cok ezik kalırmıyım ??

• quote:

beyler peki cz de item gerek onu anladımda servere göre cok ezik kalırmıyım ??

Alıntıları Göster
    Bence yapar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 58KinGPriesT58

Bence yapar...

Alıntıları Göster
    Yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuthlessTR

Yapar

Alıntıları Göster
    ilginiz için tesekürler beyler
  • quote:

ilginiz için tesekürler beyler

Alıntıları Göster
    beyler ben görev totosunun yanına ne taksam daha iyi olr yani yaklasık +8 impatch +7 hanguk alcak param war ama ne tür bir weapon daha iyi gider totonun yanına
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.