çok da yanılmamışım la. benim ileri görüşlülük şaka mı? daxpc, yks2024hedef1000, ebob vs. yanılmadım hiç |
70 net yapıyorum hedef 1k 1 günüm böyle (2. sayfa)
-
-
Çalışmamıştır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
asıl mesele çalışmak zaten.
herkes sene başı gaza gelip günde 10-15 saat çalışcam deyip bunun 10'da birini bile yapmıyor. ilk 10 bine giren tayfanın çoğu fantezi yapıp 15 saat çalışacağım demiyor. 4-5 saat çalışıyor ama düzenli ve verimli çalışıyor.
-
Yazdan beri düzenli çalışıyorum da beni de geri çeken diploma notu var işte
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Doğru çalışmakta çok önemli. Millet 10 saat ders videosu izliyor sonra ben 10 saat çalıştım diyor. Halbuki aynı konuları kitaptan çalışsa çok daha kısa sürede halledicek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen verimliden kastım da oydu. Videocuları bir türlü anlamıyorum zaten ya. Ben asla çalışamıyorum öyle. Yazılım için de öyle, video anlatım yerine kitap tercih ediyorum.
Sen ortalama kaç saat çalışırdın hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Günde ortalama 3-7 saat çalışırdım ama ben sınav odaklı çalışmaya 11. sınıf yarısında başladım.
-
Konuyu ebob ekok açtı sen değil.
sen ilk 1000’e giremezsin bu arada 100k daha gerçekçi olur
Ben bu konuyu 1 yıl önce okumuşum o zaman pardon ama ben de aynıydım bu adamla 3D ayt mat çözmemize kadar ve düşünce yapımıza kadar sonrasında bıraktım işte neyse 6 7 ay sonra yazarım tekrar kaç k yaptığımı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X