Şimdi Ara

+70 PRİEST YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaslar benim 76 lwl priesttim var ben skill dizimle ilgili sorum var
    buffer oldum zevk alamadım heal oldum gene aynı debuff oldum sabahları boss filan bakıyorum buff bulunmuyor sc al diyeceksiniz ama harc yedim kiltli itemlerden baska birsey yok ft ile para yapmaya basladım artık suan car heal db ama ben sögle istiyorum und alacak kadar buf 200 ac acılıyor 45 heal 15 master gerisi db yapsam yaparmı

itemler +7 lycan hammer +7 smite +1 reb quest kalkanı dd 40 kalkan dd 25 kafalık +1 ske belt +1 ep dual +1 rom lilimens enticment (ögle birsey)+1 priest için üstümde +8 2 parca fp 2 parca +9

fp giyecek kadar int gerisi str undle hp 6k yı geciyor def 1100 atack kagıtlarla 1350 helisle

sizce ne yapayım yoksa eski yöntem buf heal heal debuff mu kalsın

• bu itemleri yolda mı buldun??
    oksa rüyanda gördündemi paylaştın
    hadi diye var bu itemler charı nerde kastın wormlarda mı 76 oldun??
    hadi 76 char var bu itemler var hiçmi bişey bilmiyorsun :)))

bence alt f4 çek çık hatta knigti bile sil bilgisayarında başka söz bulamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: --MyStikal--

bu itemleri yolda mı buldun??
    oksa rüyanda gördündemi paylaştın
    hadi diye var bu itemler charı nerde kastın wormlarda mı 76 oldun??
    hadi 76 char var bu itemler var hiçmi bişey bilmiyorsun :)))

bence alt f4 çek çık hatta knigti bile sil bilgisayarında başka söz bulamıyorum

ne alaka sacma sapan konusma solo takılcam arkım sen oyunu biliyonmu süpheliyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: --MyStikal--

xxxx12 (bu 12 yaş oluyo herhalde)
    solo takılacaksın oda güzel int itemleriyle sen solo takılmaya devam et

arkım biliyoruz takılar int zaten ben str degilim str olcak olsam roc +1 wp filan alırım helis var czde gene adam alıyorum sen yorum yazma arkım lütfen sinir etme adamı ben sadece skilllerle ilgili soru soruyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxx12 -- 10 Şubat 2009; 15:00:54 >
  • party 300 ac yi ac 60 heal yap cz de partide yeter onlarsana :) çünkü party 300 ac den önce party cure açılıyor. çok rahat edersin. ben öyle kullanıyorum. benimde 76 pristim var
  • Action istiyorsan healer ol kalanı duff ver en güzel Pk oyle cıkıyor . Duffer ile cok zevk alamazsın Buff olursanda ellerine kıramp girer mılletın dırdırını cekersın .... Healer ol bak keyfine bi zaman sonra aranan priest olucaksın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.