qecmıs oLsun kardes ticked atsanda bence qerı atmazLar
geçmiş olsun gold preliysen ticket atınca geri gönderiyorlar die biliyordum(3 hakkın var) bi ara bi konu açılmıştı forumda bununla ilgili areste oynayan biriydi
gecmiş olsun..
bende +8 olan görev swordumu rebirthleyerek 3 er 3er artırıyım derken ilk upgrade de gitti
ve attıgım ticket a gelen cevap yukardakinin ingilizcesiydi. ama onun yerine verdikleri itemler +7 shell set str9 takı set ve +7 raptor.
+7 raptoru +9 a bastım sonra o da swordun akibetine nail oldu
ss diyecek simdi ezikler
syg,
quote:
Orjinalden alıntı: speedyDNA
gecmiş olsun..
bende +8 olan görev swordumu rebirthleyerek 3 er 3er artırıyım derken ilk upgrade de gitti
ve attıgım ticket a gelen cevap yukardakinin ingilizcesiydi. ama onun yerine verdikleri itemler +7 shell set str9 takı set ve +7 raptor.
syg,
Verilen cevabın ingilizcesi diyorsun daha sonra kendilerimi verdi shell seti falan sen mi istedin nasıl oldu.
quote:
Orjinalden alıntı: FuLLTiMeHaCKeR
quote:
gecmiş olsun..
syg,
Verilen cevabın ingilizcesi diyorsun daha sonra kendilerimi verdi shell seti falan sen mi istedin nasıl oldu.
veremeyiz felan dediler böyle hizmetimiz yok felan diyodu tam ceviremedim
acaba tekrar atsammı ticket gold alıp
kac kişi bastınız
Bende geçen oyunu bırakıyom diye x'de +5 shard bastım yandı. Geçseydi +7 denicektim
quote:
Orjinalden alıntı: TheHerakles
arkdşlar gold premium olnca upgradede 3 kere yakip geri alma hakkınız var tersini idda etmeyin ltfn...
arkadas dogru diyo bizim arkadas 70 lwl e kadar hiç pre. almadı aldıramadık o kadar ısrarımıza ragmen 70 lwl oldu ve sırf o yüzden aldı.ve 70 daggerini +7 e bastı.
inan bna kendi başıma gelmiş kadar üzüldüm çünkü 70 dagger ım yandıgında da hayatım kaymıştı
quote:
Orjinalden alıntı: FuLLTiMeHaCKeR
Buyrun tickete gelen cevap
Ne yazik ki shield, bow, dagger, two-handed sword, spear, pole ve staff of <selfname> lerin iadesini yapamamaktayiz. Esya iadeleri garanti degildir ancak bu sorunu cozmek icin elimizden gelen yardimi yapmaktayiz. Size bu konuda yardimci olamadigimiz icin ozur dileriz.
Saygilar
LOgosda bi arkadaşım 5 kere 70 lvl ms sini aldı.Bi başkası +7 olarak ms istedi gene geldi.
quote:
gecmiş olsun..
ss diyecek simdi ezikler
syg,
Bu char senin değil. Daha önce bu ıtem basıldığında izo adlı kullanıcı dh de sword of GoZzzy +8 bastım diye konu açmıştı eskiler belki hatırlar..
quote:
Orjinalden alıntı: AnimoSity
sanırım gold premium üyeLiği oLanlara 3 kere aLma şansı tanıyorlar
gold pre var shieldi alamadim yukardaki mesajlarin aynisini aldim.