Şimdi Ara

70 Quest Stafımı Yaktım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
4.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • qecmıs oLsun kardes ticked atsanda bence qerı atmazLar
  • geçmiş olsun gold preliysen ticket atınca geri gönderiyorlar die biliyordum(3 hakkın var) bi ara bi konu açılmıştı forumda bununla ilgili areste oynayan biriydi
  • gecmiş olsun..

bende +8 olan görev swordumu rebirthleyerek 3 er 3er artırıyım derken ilk upgrade de gitti

ve attıgım ticket a gelen cevap yukardakinin ingilizcesiydi. ama onun yerine verdikleri itemler +7 shell set str9 takı set ve +7 raptor.

+7 raptoru +9 a bastım sonra o da swordun akibetine nail oldu

ss diyecek simdi ezikler

70 Quest Stafımı Yaktım

70 Quest Stafımı Yaktım

70 Quest Stafımı Yaktım

syg,

• quote:

Orjinalden alıntı: speedyDNA

gecmiş olsun..

bende +8 olan görev swordumu rebirthleyerek 3 er 3er artırıyım derken ilk upgrade de gitti

ve attıgım ticket a gelen cevap yukardakinin ingilizcesiydi. ama onun yerine verdikleri itemler +7 shell set str9 takı set ve +7 raptor.

syg,

Verilen cevabın ingilizcesi diyorsun daha sonra kendilerimi verdi shell seti falan sen mi istedin nasıl oldu.

• quote:

Orjinalden alıntı: FuLLTiMeHaCKeR

quote:

gecmiş olsun..

syg,

Verilen cevabın ingilizcesi diyorsun daha sonra kendilerimi verdi shell seti falan sen mi istedin nasıl oldu.

veremeyiz felan dediler böyle hizmetimiz yok felan diyodu tam ceviremedim

acaba tekrar atsammı ticket gold alıp

• kac kişi bastınız
  • Bende geçen oyunu bırakıyom diye x'de +5 shard bastım yandı. Geçseydi +7 denicektim
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheHerakles

arkdşlar gold premium olnca upgradede 3 kere yakip geri alma hakkınız var tersini idda etmeyin ltfn...

arkadas dogru diyo bizim arkadas 70 lwl e kadar hiç pre. almadı aldıramadık o kadar ısrarımıza ragmen 70 lwl oldu ve sırf o yüzden aldı.ve 70 daggerini +7 e bastı.
  • gold prelıyken tıcket atsak ıtemı gerı yoluyorlar mı?
  • inan bna kendi başıma gelmiş kadar üzüldüm çünkü 70 dagger ım yandıgında da hayatım kaymıştı
  • quote:

Orjinalden alıntı: FuLLTiMeHaCKeR

Buyrun tickete gelen cevap

Ne yazik ki shield, bow, dagger, two-handed sword, spear, pole ve staff of <selfname> lerin iadesini yapamamaktayiz. Esya iadeleri garanti degildir ancak bu sorunu cozmek icin elimizden gelen yardimi yapmaktayiz. Size bu konuda yardimci olamadigimiz icin ozur dileriz.

Saygilar

LOgosda bi arkadaşım 5 kere 70 lvl ms sini aldı.Bi başkası +7 olarak ms istedi gene geldi.
  • quote:

gecmiş olsun..

ss diyecek simdi ezikler

70 Quest Stafımı Yaktım

70 Quest Stafımı Yaktım

70 Quest Stafımı Yaktım

syg,

Bu char senin değil. Daha önce bu ıtem basıldığında izo adlı kullanıcı dh de sword of GoZzzy +8 bastım diye konu açmıştı eskiler belki hatırlar..

• quote:

Orjinalden alıntı: AnimoSity

sanırım gold premium üyeLiği oLanlara 3 kere aLma şansı tanıyorlar

gold pre var shieldi alamadim yukardaki mesajlarin aynisini aldim.
  • İtemi tıcketla alınca dırek İn hostese koyuyolar Şekil 1 A
    https://store.donanimhaber.com/44/44/64/444464d81e4e52889984b314aa45ff64.jpg
     70 Quest Stafımı Yaktım

• şans yokmuş sende, ben 70 stafını +7 basmıstım trinasız, sonrada +7 stafla charı cıplak olarak sattım.
  • ben 70 daggerini 8 e basarken yaktım millete özendim bende basarım belki die ama olmadı araya lag girdi ve güm..+7 si neyime yetmediyse
  • quote:

Orjinalden alıntı: elweda

ben 70 daggerini 8 e basarken yaktım millete özendim bende basarım belki die ama olmadı araya lag girdi ve güm..+7 si neyime yetmediyse

millet bırak +7 i +6 sı için kendini parçalıyo sen +8 deniyon
  • vaaaay güzel taktik
    quote:

Orjinalden alıntı: temo

quote:

Orjinalden alıntı: AnimoSity

sanırım gold premium üyeLiği oLanlara 3 kere aLma şansı tanıyorlar

hacklendim diyorsun yakmışlar yada çöpe atmışlar vs. veriyorlar ama 3 keremi bilemem
  • [B]Arttık göndermiyolar :(
  • herkez aynı sekılde yollarsa gondermez adamlar tabıkı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.