Şimdi Ara

70 TYT 25 AYT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam 70 tyt 37 ayt ye 130k ona göre hesapla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1 aynı neti yaptım. Obp 82. Yığınsaldan baktım 2010-2017 arasına. En iyi 85k en kötü 153k geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koznak2616 kullanıcısına yanıt
    ya abi saçmalamayın 37 ayt nasıl 130k geliyor sikeyim forumdaki trolleri saçma saçma konuşmayın

• benim de 80-25. 80k civarı istiyorum ama foruma baktıkça zor gibi.

• Angry Man kullanıcısına yanıt
    hocam benim tahminimce 140knın içinde bir yer olacak ama bu siktiğimin trolleri yüzünden herkes kötümser olmuş yok 2010 yok puango yeni nesil bunlar mı ya

• hocam 80k biraz zor gibi ama üzülmeyeceğin bir sıralama ya da bölüm gelecek bu forumdakiler salak salak konuşuyor abi çok takılmayın yaza kadar herkes mi çalıştıda 200 sorunun yarısını yapıp kötü alacaz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tm Tyt 105 Ayt 73.75 Obp 75
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • jumptoeverest J kullanıcısına yanıt
    Aman hocam ban yemeye değmez bu troller. Bence 140k da kötümser. Ben en kötü 120k içindeyiz diyorum. Yavaş yavaş 2014 gibi gelir diyenler çıkmaya başladı. Sınavla dan baktım 92k verdi. Hadi hayırlısı

• quote:

Orijinalden alıntı: jumptoeverest

hocam 80k biraz zor gibi ama üzülmeyeceğin bir sıralama ya da bölüm gelecek bu forumdakiler salak salak konuşuyor abi çok takılmayın yaza kadar herkes mi çalıştıda 200 sorunun yarısını yapıp kötü alacaz?
    hocam 90 civarı bekliyorum ben de kendime. foruma genelde yüksek yapanlar yazıyor.

• Angry Man kullanıcısına yanıt
    hocam yemin ederim kafayı yedim çıldırdım artık bu 2010cu ve kötümser tayfaya fena kuruldum

abi bunlar şunları idrak edemiyorlar sınav temmuzda oldu tyt de neredeyse herkes zamana yenildi tyt moraliyle aytye girildi ve sınavın zorlayıcı farklı bir yapısı vardı buna rağmen herkes iyi yaptıysa tamam ya salağım ben yapamadım

• hocam o kadar haklısın ki bi gelişme varmı diye foruma bakıyorız adam yaklaşık 110 tyt 70 ayt yapmış burda diyor ki ilk 20k olur mu bunlar nasıl kafa abi

• jumptoeverest J kullanıcısına yanıt
    Kardeşim forum beni böyle yaptı sen söyle o zaman 70 tyt 37 ayt ye kaç ne gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koznak2616 -- 11 Temmuz 2018; 22:40:31 >
  • sinavlada 70 tyt 45 ayt 100k gösteriyor tmde ciddi mi bu kötümser mi bu site?

hocam bence aşırı olumsuz düşünüyorsunuz.ben 70 tyt 40 ayt ile 70k hedefliyorum bence siz de en kötü 90k-100k arası olursunuz
  • trvxrbs01 T kullanıcısına yanıt
    86 tyt 42 ayt ile 80 k gelecek bana arkadaşa da 150 k gelecek sizde 70 k falan demissiniz 100 k ya hazir olun (!)

• trvxrbs01 T kullanıcısına yanıt
    3 nete 90-100 bekliyim mi

• ülkece ne ara bu kadar üstün zekalı olduk ya bu hangi seviye ben nerede kaçırdım olayı?????
    bilemeyecegim valla ben tahmin söyledim
  • geçen sene ygsde 58 netim lysde de soruların neredeyse 3te birini yapabilmiştim 140kdaydım şimdi iste 200 sorudan 100netim var nasıl 150kya gerileyebilirim ki?

• Bence 85-90k arası gelir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.