Şimdi Ara

70 YTL -100 YTL civarında kulaklık arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 70 - 100 ytl arası pc için kulaklık arıyorum istediğim özellikler ise çok iyi bir bass performansı ama bunun yanında mid ve tizleri boğmaması lazım. İllaki de belirttiğim fiyat aralığında olmasıda şart değil fiyat 20-30 ytl daha yukarı cıkabilir bu işlerden çok iyi anlayan arkadaşlar varsa tavsiyelerini bekliyorum. Sizlerin tavsiyelerine göre hafta sonu gidip hemen 1 tane alıcam:)
    Şimdiden Tşekkürler:D

• dostum hiç düşünmeden sennheiser px100 al. 100 ytl civarında.
  • creativinde modellerine bakabilirsin bütçene uygun kulaklık rahatlıkla bulursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servecold -- 26 Eylül 2008; 1:09:02 >
  • px 100 de midler biraz boğulur.Koss portapro fiyatı oranında alabileceğin en iyi kulaklıktır 80 ytl civarı.
  • Sennheiser PX100, PC kullanımına uygun değil gibi geliyor bana...
  • ön amfi ile kullanacak isen sennheiser hd serisine bahabilirsin enstrumantal olarak müzik dinliyor isen grado sr80 60 tercih edebilirsin.Ayrıca koss ur 40 da oldukça iyi bir modeldir ama portapro hem diğer cihazlarda hem uzatma kablosu ile bilgisayarda çok iyi sonuç verir bağladığın cihazın ses çıkışı çok düşük olmadıkça ön amfiye de ihtiyaç duymazsın.Daha detaylı bilgi ve tavsiye yorum için konuyu kulaklıklar bölümüne açabilirsin.Philips ve sony almamanı tavsiye edeceğim.Koss ur 40 portapro grado sr80 ve de hd 202 modelleri fiyat performans olarak başarılı ürünler.Hd 202 bass ağırlıklı mid tiz ezen bir yapıda daha çok techno rap tarzına uyumlu porta pro ile her tarzı oldukça iyi dinlersin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nighteen

px 100 de midler biraz boğulur.Koss portapro fiyatı oranında alabileceğin en iyi kulaklıktır 80 ytl civarı.

evet @nighteen arkadaşımıza katılıyorum..midler biraz boğuluyor ama bass lar oldukça iyi...bizzat kullandım..bana hediye geldiği için fiyatının bu kadar olduğunu bilmiyodum valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliakalin -- 26 Eylül 2008; 13:39:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Koss da px100 de iyidir ama dışarı ses verir. Eger kulak içi sorun olmaz diyorsan cx300 diyorum. İçini titretir Dışardan hiç gürültü almazsın ve dışarıda ses vermez. Alışması biraz güç ama kendi nefes sesinden başka ses duymazsın cx300 le. Dünyada sadece sen varmışsında müzik dinliyormuşsun gibidir. Farklı bir his yaratır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliakalin

quote:

Orjinalden alıntı: nighteen

px 100 de midler biraz boğulur.Koss portapro fiyatı oranında alabileceğin en iyi kulaklıktır 80 ytl civarı.

evet @nighteen arkadaşımıza katılıyorum..midler biraz boğuluyor ama bass lar oldukça iyi...bizzat kullandım..bana hediye geldiği için fiyatının bu kadar olduğunu bilmiyodum valla

ben bir sorun yaşamadım.ama benimki 2004 model. ondan sonra kalitesi düştü deniyor? tiz ve sıcak tonda koss'un ne kadar iyi olduğunu bilmiyorum. ama sennhesier f/p'da rakipsiz derim.

• bahsettiğiniz tonlarda sennehiser koss ile yarışamaz.
  • önerdiğiniz modeller kafama yatıyo ama bide şu var söylediklerinize göre hepsi mid ve tizleri eziyomuş Ben başarılı bir bass performansının yanında mid ve tizlerin ezilmesini istemiyorum. Tek bi tarz müziğede takılıp kalmam her tarzda müzik dinlerim. 150 ytl ye kadar verebilirm kulaklık için Teşekkürler :D:D
  • İstediğiniz model koss portapro 200 ytl ye kadar alacağınız en iyi bass ve yanında parlak tiz mid veren bir kulaklık çok iyidir araştır amazondan bak çok iyi bir kulaklık.Ses yalıtımı açık tip kulaklıklarda başarılı değilidir.Portapro 80 ytlye ve üzeri alınabilecek en iyi kulaklıktır bu kulaklığı alıp beğenmeyen olamaz diyecek kadar bu konuda deneyimliyim sennheiserin birçok kulaklığını kullandım koss 2 3 aydır kullanıyorum koss artık sennheiser olayını bitirdi yeni marka olarak akg ve grado var detaylı denemek istediğim.Portapro tiz mid bass uyumu iyi bassların güçlü ve de tiz mid ezmediği frekans aralığı ve detay seste çok iyi bir kulaklıktır.Cnetten o fiyatta bir kulaklık 8ç3 puan almış bu kolay alınacak bir puan değil.1980lerde üretile efsane bir kulaklıktır hala çok tutulmakta ve de fiyatına göre çok iyi performans sunmakta aynı zamanda oldukça sağlam bir kulaklıktır.
  • Kendi deneyimlerinize dayanak bu yorumları yapıyorsanız eyvallah ama sakın cnet ve amazondaki review lere kanmayın. Gördüğüm en taraflı ve balon reviewlar bu sitelere ait. Ki.. amazondak iler de kullanıcı yorumları zaten bilirkişi varmı yokmu aralarında bilinmez.
  • Sony öneririm kesinlikle herşeyiyle mükemmel..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oronra

Kendi deneyimlerinize dayanak bu yorumları yapıyorsanız eyvallah ama sakın cnet ve amazondaki review lere kanmayın. Gördüğüm en taraflı ve balon reviewlar bu sitelere ait. Ki.. amazondak iler de kullanıcı yorumları zaten bilirkişi varmı yokmu aralarında bilinmez.

Hepsiburada yorumları gibi. Nerdeyse her ürüne 5 yıldız veriyorlar...
  • amazonda hiçbir ürün 4.5 derece alamaz yorum sayısı eğer 200 üzeri ise ve 4.5 ise bu kolay değildir yorumlar karşılaştırmalı oluyor o açıdan ne derece gerçekçi olduğunu anlıyorsunuz.Cnete de laf atmamak lazım.Ksc 75 kullanıyorum portaprodan biraz bassları az d2 ile basslar kapalı ekolayzırdan ayar yapılı basslar oldukça yeterli.Sennheiser kullandım denedim koss çok iyi bir marka.İng ya da diğer dillerde yorumlara bakarsanız portaproya kötü diyenlerin nedeni ürün değil satıcı sitenin hizmet eksikliği sese lafım yok bu fiyata çok iyi ses diye başlar olumsuz yorumlar.Sizden ricam insanların yorumlarına saygı duyun.Denenmeyen ürün tavsye ediliyor ise araştırma kaynağı verilir.İnsanların yorumlarına oradan buradan okumuş yazmış imajı vermeyin sohbet edecekseniz yardımcı olanlara ya da yardım alanlara zarar vermeden yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighteen -- 28 Eylül 2008; 4:33:58 >
  • Bose ® In-Ear Headphones and Headsets
  • Burda deneyimli arkadaşların yapmış olduğu yorumlara dayanarak :D Koss Portapro almaya karar verdim. Tavsiyeleriyle yardımcı olmuş olan bütün forum.donanim arkadaslarıma teşekkür ederim :D Tavsiytelerinize güvenmekle doğru bi karar verdiğime eminim. :D tekrar teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.