Şimdi Ara

700-1000 dolar arası laptop önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Başlıktan da anlaşılacağı gibi 700-1000 dolar arası bir laptop arıyorum, daha ucuz olabilir tabiki . Amerika'dan alma şansım var ve Toshiba düşünüyorum (önerilere tabiki açığım). Laptop asıl amacı yurtta ders amaçlı kullanmak olsada oyunları belli bir kalitede çalıştırabilmesi de önemli . Toshiba'yı kullanıcılarından daha az şikayet duymam ve uluslararası garantisi olmasından dolayı düşünüyorum. Ne dersiniz?

• dostum oyun oynamak istiyorsan beni uzun süre götürsün yıllarca kafam rahat olsun kendisiyle kanka olabileyim diyorsan sana MSI öneriyorum çok taş cihazlar

http://www.hizlial.com/u30.001.1473.0135/msi-ge60-0nc-038xtr-core-i7-3610qm-23ghz-8gb-750gb-2gb-gt650m-156-1920x1080p-freedos
  • Cevap için teşekkürler. Aslında oyun için masaüstü bilgisayarım var yıllarca götüreceğini düşündüğüm. Fakat bu laptoplada şu anki ve ilerde çıkacak ve çok zorlamayacak olan oyunları (battlefield 3 ün çıktığında çoğu bilgisayarı kastırıp zorlaması gibi burda demek istediğim) rahatça oynamak (en yüksek grafik olmasına gerek yok) istiyorum. O yüzden çok üst düzey seviyeye ihtiyacım yok sanırım. İdeal seviyede birşey arıyorum.
  • Türkiye ile Amerika arasında aşağı yukarı ne kadar fiyat farkı vardır?
  • ürüne göre değişir bazılarında cidid fark yok hatta indirimle aynı fiyata bile gelebiliyorlar bazı marka kabul edilen ama normalinden farkı olmayan makinelerde kazık fiyata satılıyor bizde.mesela yukarda arkadaşın linkini vermiş olduğu makine amrekikayla aynı fiyat hemen hemen çok cüzi fark var
  • Asus N56VZ S4037V - Lenovo Y580 - Msi Ge60

Hepsi de 1000 dolar civarında. Forum da multimedya - oyun amaçlı olarak en çok önerilen marka-modeller.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ASUS fena değil gibi teşekkürler :) yine de araştırmaya devam edeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    600-800 arası telefon tavsiyesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.