Şimdi Ara

700-800 tl arası telefon önerisi karasız kaldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    iphone 5 5s
    samsung ve lg bulaşma derim (lg g3 var pişmanım)
    sony z1 z2 de çok güzel z1ler 600-750 arasına bulunur rahat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Discovery78

quote:

Orijinalden alıntı: swat57

Umarım cidden iyidir de ben de mahçup olmam

telefon geldi fiyatina göre performansi gayet yeterli arayüz hizli kamerasi güzel çekiyo uygulamalar arasi geçiş hizi gayet hizli herşeyiyle güzel bi telefon yapmiş casper.
    ön yargim vardi ama hepsi kirildi alacaklara tavsiye ederim . tek düşüncem güncelleme desteği . verirlerse alinmicak bi sebep görmüyorum . hayirli günler.

Çok sağolun hocam. General Mobile 5 plus bekliyorum. Bu ay sonu çıkmazsa yada bin lira üstü olursa casper alıcam direk. Dün 10dan fazla yer gezdim ya satmıyorlardı yada teşhir ürünü yok kapalı kutuydu. O yüzden inceleyemedim bir türlü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Discovery78

quote:

Umarım cidden iyidir de ben de mahçup olmam

telefon geldi fiyatina göre performansi gayet yeterli arayüz hizli kamerasi güzel çekiyo uygulamalar arasi geçiş hizi gayet hizli herşeyiyle güzel bi telefon yapmiş casper.
    ön yargim vardi ama hepsi kirildi alacaklara tavsiye ederim . tek düşüncem güncelleme desteği . verirlerse alinmicak bi sebep görmüyorum . hayirli günler.

Çok sağolun hocam. General Mobile 5 plus bekliyorum. Bu ay sonu çıkmazsa yada bin lira üstü olursa casper alıcam direk. Dün 10dan fazla yer gezdim ya satmıyorlardı yada teşhir ürünü yok kapalı kutuydu. O yüzden inceleyemedim bir türlü

ben inceleme gereği duymadim internetten videolarini izledim sadece.
    gm5plus 999 tl olarak gelcekmiş yanliş bilmiyosam casper via m1 (16) kargo dahil 860 tl ye geldi ama gm5 i bekleyin derim sonuçta saf android :)
    m1 ede android 6.0 güncellemesi gelecek büyük ihtimalle .

• memduhbabule M kullanıcısına yanıt
    Discovery78 D kullanıcısına yanıt
    HogwartsMeade kullanıcısına yanıt
    Hocam cihazdan memnun musunuz ? yakın zamanda bende almayı planlıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eskiaçıksarıdesene -- 29 Mart 2016; 0:40:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alaninda5uzman

Hocam cihazdan memnun musunuz ? yakın zamanda bende almayı planlıyorum...

telefon çok akici kamerasi gayet yeterli pil performansi günü çikariyo oyunlarda kasma yok ekranı çok canli tek kötü yani 3 saatte dolan şarji onun haricinde pek eksi yani yok . belki güncellemede sıkıntı çıkarır casper onun harıcınde çok memnunum çok iyi bi telefon .
  • Discovery78 D kullanıcısına yanıt
    Bende alıcaktım ama vazgeçtim, artık GM 5 Plus'ı bekliyorum...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.