Şimdi Ara

700 - 900TL anakart tavsiyeniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    No way out rumuzlu arkadaş bu konuda baya bilgili, o da dahil bir çok insan bu anakartı tavsiye etti bana. Bu fiyat bandındaki en iyi anakart olduğunu düşünüyorum araştırmalarım sonucunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brskcr

Hocam tavsiyeleri dinleyerek maximus viii hero alin bence. Ben oyle yaptim cok memnunum, renkleride istediginiz gibi siyah kirmizi:)

- Renk yanlız gri bu arada :) sleeved yapacagim icin yada birde gri sleeved mi bulsam ?

Anakart evet cok güzel. Bu kadar para vermeye gerek varmi bilmiyirum. ddr4 olsun 1151p 4k sli ileriye dönük bi anakart herhalde bu fiyatlarda daha düşük fiyata bir amakart bilen varsa paylasimda bulunsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyin rengi gri hocam anlamadım:)
  • Maximus viii rengi gri

• Hocam kasamda takılı gri-kırmızı renkleri:) Ayarlanabilir led ışıkları da var, onları da kırmızı yapınca baya bi kırmızılık oluyor:)
  • Anladım kardeşim bir resim atarmisin sana zahmet bana hürmet:)

• https://store.donanimhaber.com/ad/1e/1e/ad1e1e51416faf811a56200cb5d74f33.JPG ekran kartından dolayı ledler gözükmüyor. Ofisten çıkınca daha net bir resim atarım isterseniz:)
  • Tesekkur ederim. Internettende baktim ama gonlum olmadi halen 😀

• Ben size eve geçince fırsatım olursa ledler açıkken atayım:)
  • Tamam kardeşim olur :)

• GamerYigit17 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam hem sizin için hem de konuyu açan arkadaş için istediklerinizi veren en ucuz anakartları yazdım, isterseniz daha pahalı bir şeyler almak sizin elinizde, ancak çok çok bir fark olmaz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.