Şimdi Ara

700 e kadar en iyi kameralı.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar android umrumda deil, cift cekirdek ekran kartı vs umrumda deil. bilgisayar varken meyve kesmece oynayacak halim yok telefonda. ben sadece bu fiyata kadar en iyi foto ceken telefonu almak istiyorum önerileriniz ?

• Xperia Ray - Wave 3
    bence hiç diğerlerine bakmayın 2side karizma sahibi olan telefonlardır
    wave in donanımı çok iyidir sağlamlık kamera konusunda ama oyun uygulama biraz sıkıntı çeker
    ray de küçük ama karizma onun da kamerası iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: AeonFlux™

Xperia Ray - Wave 3
    wave in donanımı çok iyidir sağlamlık kamera konusunda ama oyun uygulama biraz sıkıntı çeker

teşekkür ettim, dedigim gibi sadece ama sadece her an yanımda taşıyabilecegim kaliteli foto çekebilitesi yüksek olması önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

quote:

Orijinalden alıntı: AeonFlux™

Xperia Ray - Wave 3

teşekkür ettim, dedigim gibi sadece ama sadece her an yanımda taşıyabilecegim kaliteli foto çekebilitesi yüksek olması önemli.

yanlız wave 3 999tl olması lazım 2.el 1aylıkfalan bulabilirsiniz

http://www.phonearena.com/reviews/Samsung-Wave-3-Review_id2910/page/3

kamerayı fln komple test etmişler bence süper

• hocam bunun için neden kaliteli ve ucuz yollu bir fotoğraf makinası düşünmediniz?Gayet ufak modeller var çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

hocam bunun için neden kaliteli ve ucuz yollu bir fotoğraf makinası düşünmediniz?Gayet ufak modeller var çünkü

sende kendi çapında haklısın usta ama hakkaten olmuyor yaında taşıyamıyorsun erkek olarak.
  • NTabi o sizin dusunceniz ben her aleti asil gorevinde kullanmaktan yanayim.ama sizin isteginizi karsilayacak urun onedecek olanlar vardir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 8.3 çok iyi değil mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • N8
  • zotac profosyonel makinem var sensordu lensdi mp idi isoydu alayına hakimim merak etme bende biliyorum ama malesef okul çıkısı atıyorum bir foto çekileceksin her an yanında olmuyor meret.
  • Xperia Ray kamera olarak Wave'lerden daha iyidir.

Wave alınacaksa bence 2.el alınmalıdır 350-450 arasında Wave I-II satılıyor.

bende 2.el wave aldım.gayet iyi fotoğraflar çekiliyor sosyal paylaşım sitelerine atarken profesyonel çekimlilerden farklı olmuyor.
  • Adam sadece kamera istiyor hala Wave, Ray diyenler var. N8'den başka cihaz almayın. O cihazlar N8'in rakibi olacak kalitede çekim yapmıyorlar. 808 çıkana kadar kamerada en iyisi N8.
  • sugar_klavyeci@

700liraya N8'mi satılıyor ?
  • Ikinci el N8 o fiyata rahatlıkla bulunur. Yazıda sıfır olacak diye bir kaide de belirtilmemiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.