Şimdi Ara

700 TL Civarı en iyi akıllı telefon ????

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Millet,söylediğim gibi 700 Tl civarı en kullanışlı şarjı da iyi giden telefon hangisi?

• quote:

Orijinalden alıntı: gitbaşımdan

Millet,söylediğim gibi 700 Tl civarı en kullanışlı şarjı da iyi giden telefon hangisi?

Turkcell T50
    Hızlı şarj özelliğide var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • greengold G kullanıcısına yanıt
    kardeşim bunun Androidi bi farklı geldi bana.Pek anlamıyorum android den. Ayrıca GENERAL MOBİLA DİSCOVERY veya Samsung S3 Mini den hangisini önerirsin
  • quote:

kardeşim bunun Androidi bi farklı geldi bana.Pek anlamıyorum android den. Ayrıca GENERAL MOBİLA DİSCOVERY veya Samsung S3 Mini den hangisini önerirsin

Ikiside bes para etmez ikiside pisman eder..

O butcede sirasiyla moto g xperia L yada T50 en mantikl cihazlar.

• T50 özelliklerine göre pahalı bence en iyisi blackberry q5 moto g ye bak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hocam discovery al rahat ol 10 numara telefon fiyatına göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

Ikiside bes para etmez ikiside pisman eder..

O butcede sirasiyla moto g xperia L yada T50 en mantikl cihazlar.

+1

• General Mobile kesinlikle tavsiye etmiyorum,alan herkes pişman yazılım hatalı,malzeme kalitesi çöp düşürdümü gider,garantisi zaten yok.Ses çok düşük konuşurken.
    S3 Mini zaten 2 ay sonra kasıcak,kullanan tüm tanıdıklarımda kasıyor oyun oynamasalar bile.
    Turkcell T50 ve Moto G gibi cihazlara yönelin çok daha iyi cihazlar.Özellikle Moto G tercih ederim.
  • Beyler çoğu mağaza bana GMD tavsiye ediyor.Bilmiyorum belkide elindekileri bitirmek adına diyorlar.Fakat ben dediğim gibi şarjı az kullanımda 3-4 güne kadar gidebilen takılma yapmayan bir Android arıyorum.
  • quote:

Beyler çoğu mağaza bana GMD tavsiye ediyor.Bilmiyorum belkide elindekileri bitirmek adına diyorlar.Fakat ben dediğim gibi şarjı az kullanımda 3-4 güne kadar gidebilen takılma yapmayan bir Android arıyorum.

Sanada cihaz basi 70 lira biraksa sende discovery satmaya calisirsin.ama esnaf degil tuketici oldugun icin uzak dur copcoveryden.

• quote:

quote:

Beyler çoğu mağaza bana GMD tavsiye ediyor.Bilmiyorum belkide elindekileri bitirmek adına diyorlar.Fakat ben dediğim gibi şarjı az kullanımda 3-4 güne kadar gidebilen takılma yapmayan bir Android arıyorum.

Sanada cihaz basi 70 lira biraksa sende discovery satmaya calisirsin.ama esnaf degil tuketici oldugun icin uzak dur copcoveryden.

Şu arşivini atsan vazgeçer bence dene bi :)
    70 daha koy Xperia Sp al Gmd'yi tokat delisi yapar.
    Olmaz dersen 630'a Moto G var,700'e T50 var.
  • 700 tlye moto g ve t50.
    Buyuk ekran icin t50.
    Kucuk ekran icin moto g.
    Net bu kadar net bugun gittim a dan z ye inceledim butun piyasadaki cihazlari. General mobile ise sarj soketi bozulmasi gibi sorunlar var. "=" isareti ile res atiyor cihaz. Ama bunun onune gecebilirsiniz guncelleme ve playdeki herhangi bir mesaj programi ile

• Arkadaşlar moto g mi Turkcell T50 mi?
  • moto g moto g moto g
  • eşime hediye olarak düşünüyorum...

HTC desire X dual, desire 310, one sv modelleri nasıldır?..
    yada başka bir marka/model olabilir...ekranı kaliteli, oyun ağırlıklı, sesi güzel bir telefon almam lazım...500-600 lira civarı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkem01

quote:

quote:

Şu arşivini atsan vazgeçer bence dene bi :)
    70 daha koy Xperia Sp al Gmd'yi tokat delisi yapar.
    Olmaz dersen 630'a Moto G var,700'e T50 var.

Disardayim ve muhim isim var mobil olmasam atardim.

• S3 Mini diyeceğim de şarjı o kadar çok gideceğine inanmıyorum bende de var ama ben çok kullanıyorum telefonu ondan da olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baberti

eşime hediye olarak düşünüyorum...

yada başka bir marka/model olabilir...ekranı kaliteli, oyun ağırlıklı, sesi güzel bir telefon almam lazım...500-600 lira civarı...

Bu htcler ya zayif ya eski donanim o butcede lumia bakin android sart degilse.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baberti

eşime hediye olarak düşünüyorum...

Bu htcler ya zayif ya eski donanim o butcede lumia bakin android sart degilse.

android şartmış, öyle diyor kendileri...

• Xperia L yada moto G bakin bence olmadi xperia M.,

Bu bahsetiiginiz cihazlardan daha cazip bence.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.