Bildirim
700 TL civarı telefon önerisi
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
599 tl lik fiyatıyla 4g bunlardan iyi... blade v7 nin aliminyum gövde ve önkamera flash ve parmak izi dısında bir esprisi yok işlemciside 1.0 ghz .. açıkcası bu özellikler 100 tl ediyorsa sizin gözünüzde blade alın. Yoksa 1-2 ay içinde android7 güncellemesi alacak olan 4g derim. -
Android 7 alacak ama o kadar önemli değil diye düşünüyorum sonuçta anne telefonu olacak pek Android sürümü ile ilgilenmez birde çıkalı oldu yine baya 4g nin işlemcinin hızı beni de düşündürdü sıkıntı çıkarır mı diye günlük işlerde pek oyun oynayacağını zannetmiyorum o yüzden alınabilir bir telefon olarak geldi bana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Mobil de olmasam izlerdim bir kaç yerden inceleme ama malesef İnternetim çok az kaldı ondan forumda sorayım dedim teşekkürler yinede
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu fiyata alabileceğim en iyi tel gm 4g şarjı.çok iyi gidiyor hemde cok akici bir tel
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X