Şimdi Ara

700 tl tablet tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ders izlemek ve video oynatmak için ve not tutmak amacıyla 700 tl civarı tablet aramaktayım

• Şu ana kadar herkese samsung önerdim ama asla samsung almayın berbat servis ve durmadan cikan sorunlar guncelleme gecikmeleri bu gecikmeler 1 2 hafta degil 2 aylik gecikmeler falan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmerDGN

Şu ana kadar herkese samsung önerdim ama asla samsung almayın berbat servis ve durmadan cikan sorunlar guncelleme gecikmeleri bu gecikmeler 1 2 hafta degil 2 aylik gecikmeler falan

ne alalım o zaman

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berberlereayarolanadam

ders izlemek ve video oynatmak için ve not tutmak amacıyla 700 tl civarı tablet aramaktayım

Not tutmaktan kastiniz tabletin ustune not tutmak mi yani kalemi olması mi gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdatalay

quote:

Orijinalden alıntı: berberlereayarolanadam

ders izlemek ve video oynatmak için ve not tutmak amacıyla 700 tl civarı tablet aramaktayım

Not tutmaktan kastiniz tabletin ustune not tutmak mi yani kalemi olması mi gerekiyor

klavye ile hocam
  • Açıkçası polypad octa 11 pro olabilir. Yeni aldım, ekran 10.6", çözünürlük biraz düşük gibi ama ekran gayet canlı. Kılıfı harika, çok güzel bir de klavyesi var içinde. Not tutarken işinizi görür. Şarj ediyorum şu an, android sürümü 5.1.1 gayet iyi.
    Alternatif olarak çok aklımda kalan Hometech Elite Retina 9.7 düşünülebilir. Birçok özelliği benzer ancak Retinanın ekran çözünürlüğü çok iyi. Eksileri android 4.4 sürümünde, Octa11'de olan kılıf yok, klavye yok. 500TL mertebesinde Polypad, 550-590 mertebesinde Hometech.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4500 TL Telefon Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    6000 TlYe Kadar Tablet Önerisi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.