Şimdi Ara

700 TL ye ekran kartı tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kadirov

Ne kadar sessiz o kadar iyi benim için ;)
    Şunu da ekleyim sapphire birebir değişim garantili. Gözardı etmemek lazım...
    Birde pcs+ daha iyi olur diyorsun güzelde neden olduğunuda söylersen sevinirim :)

pcs+ yani prof. cooling system yani soğutması iyi birde normal hd 7950 ye göre gpu hızı daha fazla 7970 e yakın gpu hızı var aradaki farka değmez diyorum ben şahsi görüşüm tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: criesofcredo

quote:

Birde pcs+ daha iyi olur diyorsun güzelde neden olduğunuda söylersen sevinirim :)

pcs+ yani prof. cooling system yani soğutması iyi birde normal hd 7950 ye göre gpu hızı daha fazla 7970 e yakın gpu hızı var aradaki farka değmez diyorum ben şahsi görüşüm tabi

arada ki hangi fark arkadaş ? ü
    7970 daha ucuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

quote:

Orijinalden alıntı: criesofcredo

quote:

arada ki hangi fark arkadaş ? ü
    7970 daha ucuz...

kardeşim kafanmı iyi ?http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/powercolor-ax7950-3gbd5-2dhpp-hd7950-pcs+-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx111--ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62147

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/sapphire-21197-00-40g-hd7970-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=58336

daha ucuz diyorsun

• Gtx ler bana pek cazip gelmiyor. Sapphire HD 7950 Flex alacağım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.