Bildirim
700 tl ye kadar hangi telefonu önerirsiniz
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bütçemi aşıyor neov.ancak bi indirim felan yaklalarsam olabilir -
xperia lara bak hocam -
Galaxy Ace ;android -
ace bir arkadaşında var cok sorun yasıyor dıye ıstemıyor zaman zaman telefon kasılıp donup kalıyormus -
S8530 alabilirsin. -
dediğin gibi 800 versem 900 ude verırırım dıe gıder bu iş
malesef max bütçem 700 -
quote:
Orijinalden alıntı: kadirt
S8530 alabilirsin.
o telefondada restart sorunu die bir sorun varmış -
nokia 603 sizce nasıl + - bir yorumunuz varmı bu telefon için -
yardımlarınızdan dolayaı teşekkürler -
NOKİA 701 FİYATI= 773
NOKİA C7 FİYATI =760
NOKİA C6 01 FİYATI= 557 -
yardımcı olmaya calısan herkese tesekkurler butcemı zorlayarak bugun bımeks kampanyasıyla 752 tlye sony ericson neo v aldım.(maxiumuma 6 taksıt)haftasonu ıçın vatandada world ve acsese 10 taksıt ımkanıyla 725 gibi bi fiyata geliyodu. -
hayırlı olsun güzel seçim -
quote:
Orijinalden alıntı: picea22
yardımcı olmaya calısan herkese tesekkurler butcemı zorlayarak bugun bımeks kampanyasıyla 752 tlye sony ericson neo v aldım.(maxiumuma 6 taksıt)haftasonu ıçın vatandada world ve acsese 10 taksıt ımkanıyla 725 gibi bi fiyata geliyodu.
hayırlı olsun faylasıyla hakkını verir o paranın -
-
quote:
Orijinalden alıntı: istanbulturkusu
yapmaya keske yarını bekleseydin yarın vatanda 725 lira kampanya var. ben de bimeskten alacaktım son anda netten bir vatana bakim dedim kampanyayı görünce yarını beklemeye karar verdim)
vatan yaptıgı kampanyadan haberım vardı ama world ve acsesse yapıodu kampanyayı. bende maxımum oldugundan bımeksden almak zorunda kaldım . -
Size önerim;
Xperia mini Pro olacaktır. Hem çok kibar boyutları bakımından tam bayan eline uygun, hem de güçlü bir donanıma sahip.
Bende hediye olarak aldım oradan biliyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: istanbulturkusu
bugün neo v yi bende vatandan aldım. bugüne kadar hep en ucuz telefonları alırdım. bu telefonu ögrenmek epey bir vaktimi alacak gibime geliyor neyse bir şey sorucam gelen çagrı araması ekranda onu bir türlü oradan yok edemedim . bunu nasıl yapıyoruz bir bilen yardımcı olursa sevinirim
ana konusundan sorabilirsiniz yardımcı olurlar
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon anakart yanarsa fotoğraflar gider mi
- pttavm den telefon alınır mı
- küçük ekranlı telefonlar
- asker telefonu internetli
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- device health services nedir
- telegramda video izleme
- xiaomi whatsapp sorunu
- secure folder nedir
- telefon tavsiyesi 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X