Şimdi Ara

700 TL ye kadar Sistem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evde p4 var yenilemek istiyorum çok uçuk bir şey gerekmiyor evdekilere yetçek bir şey lazım . HD film ve son oyunları en azından low da felan oynatabilecek bir sistem var mıdır ? 2. el core2duo alcaktım fakat bilemedim 2. el ne kadar doğru olur . Vatanda teknosada felan baktım açıklamalar hep eksik sizin önerebileceğiniz bir pc var mı acaba ?

• g620
    msi h61 anakart
    5770
    4gb 1600mhz cl9 ram
    asgard pure be 500w kasa
    500gb seagate sata 3 hdd
    bunları vatandan alabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Vincenzo-

g620
    msi h61 anakart
    5770
    4gb 1600mhz cl9 ram
    asgard pure be 500w kasa
    500gb seagate sata 3 hdd
    bunları vatandan alabilirsin

anakartta i3 i5 i7 yazıyor bu g serisi acaba nedir ? biraz uzağım bu konulara . C2D bir cpudan daha mı iyi ?

• g serisinide destekler merak etme.i3-i5-i7 de takabilirsin daha sonra.yeni nesil sandy bridge mimarili işlemcidir.c2d devri kapandı artık.
    aslında bütçen yetiyorsa 6850 de alabilirsin ekran kartını

• ben kendime aslında laptop alcam sağlam bir tane üniversite için evdekilere lazım . Kasmayan hızlı hd filmleri izleyebileceğin , eve gelincede knight , pes2012 gibi oyunları oynayabileceğim bir pc lazım çok üst düzey değil .
    Şu pc yeter gibi geldi ama bir sıfır bilgisayar toplasam nasıl olur diye bakıyorum babam taksitle alırız daha iyi olsun hem garanti olur dedi .
    http://forum.donanimhaber.com/m_64927570/mpage_1/f_/key_//tm.htm#65013539 bu pcde aklım kaldı biraz ama tam emin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufkk93 -- 25 Ağustos 2012; 16:37:11 >
  • daha güncel şeylere bak.olmadı sıfır topla

• quote:

Orijinalden alıntı: -Vincenzo-

daha güncel şeylere bak.olmadı sıfır topla

Zahmet olmazsa herşeyi içinde bir pc toplayabilir misiniz 700-800 arası ? Ekran içinde olmasın .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.