7000 TL bütçem var ve monitör dahil bir bilgisayar toplamak istiyorum.Samsung 850 Evo SSD elimde mevcut.GTX 1080 Ekran Kartı ve i7 6700K işlemci kullanmak istiyorum.
Soğutucu,Anakart,Kasa,Ram vs. tavsiyesinde bulunursanız sevinirim.Genelde oyun oynamak için kullanacağım.16 GB ram yeterli sanırım.
Bütçeyi az bir şey geçiyor ama 1080p monitör sistemi öldürür en az 2k öneriyorum.Ekran kartına da 2-3 fps fark var diye 200 lira fazla verme zotac al geç.
2k veya 4k monitor almiosaniz gereksiZ 1080. 1070 alıp bütçeden hem kisarsiniz. Ben 8e (500tl ekipmanlar, işletim sistemi 300tl) yani pc ve monitor 7.2 e geldi. PG278Q + gtx1070 sistem topladım. Buyur sistem :https://youtu.be/nxokUP6Cxh8
( oc le isim olmadığından i5 6500 aldm ve soğutucuya grk yok)
1080 alıp fhd oynayacaksaniz hakaret değil, Sülalesine dalmış olursunuz
Kardes valla hic anlamam.Msi i ilk defa duyuyom zati.Sey sandim.Bu ibm vardi.Pc sirketi.Anla ne kadar cahil oldugumu.
xstrayder123X
kullanıcısına yanıt
Montajı senmi yaptın aldığın yermi ?
ülgen35Ü
kullanıcısına yanıt
Sırf 2k diyede oyun oynayacak insana 5ms 60 hz monitörde önermek ilginç olmuş.
Hocam tanıdık bilgisayarcı toplattik toptan. Ekran kartı yok die de, vatan dan aldık. Hatta ilk dark woofer kasaya ekran kartının pcie güç girişine metal geliodu. Bizde dark Enigma yi seçtik.(750w) rahatça sigiyo. Herşey sıkıntısız. Toptan biraz daha ucuz gldi diyebilirim. Darbe olmadan kartı aldık(1.922tl) sora 2 3 gün sonra sistem toplandı.
xstrayder123X
kullanıcısına yanıt
kasa içi montajı hiç beğenmedim bağırsakları dışarda kalmış insan kabloları güzelce klipsler ve gizleme yapar..
işlemci, bellek, soğutucu ve güç kaynağından yeni adım gerçekten iyi parçalar seçmişim sizin tavsiyenizi gördükten sonra anladım :)
quote:
Orijinalden alıntı: Sanalisyan
Selamlar arkadaşlar,
7000 TL bütçem var ve monitör dahil bir bilgisayar toplamak istiyorum.Samsung 850 Evo SSD elimde mevcut.GTX 1080 Ekran Kartı ve i7 6700K işlemci kullanmak istiyorum.
Soğutucu,Anakart,Kasa,Ram vs. tavsiyesinde bulunursanız sevinirim.Genelde oyun oynamak için kullanacağım.16 GB ram yeterli sanırım.