Şimdi Ara

700TL'ye Kadar Küçük Telefon Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun zamandır teknolojiyi takip edeceğim diye bir sürü gereksiz özelliği olan telefonlara dünyanın parasını verdim taşıması bi dert koruması bi dert derken artık bu işe bir son vermenin zamanı geldi...

Sizden minimal boyutlardaki telefon tavsiyeleri bekliyorum özellik olarak beklentim yok yalnız garantisiz Çin mallı model telefonları önermezseniz sevinirim.
    Tekrar belşirteyim istediğim şey telefonun boyutlarının küçük olması ve garantili sıfır bir ürün olması. Model, özel üretim telefonlardan da tavsiye edebilirsiniz telefonu yurt dışından getirteceğim için ürüne ulaşma gibi bir derdim yok. Teşekkürler.

örnek olarak:
    http://www.letsgomobile.org/tr/ceptelefonu/2004/sonyericssonjalou/

gibi özellikten çok boyutuyla öne çıkan modeller...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhye_bakmadan_asla -- 15 Eylül 2010; 11:25:40 >

• Nokia C5 öneirim. Fiyatı 350-400 arası bir şey. Paranızın yarısı da cebinize kalmış olur.
  • fiyat dolayısıyla özellik çok önemli değil belirrtiğim gibi ilk baktığım şey boyutlar ve ağırlık dokunmatik ekran, wi-fi gibi özellikler tabi ki çok güncel ve gerekli özellikler ama dediğim gibi benim için bütün bunlar 2. planda. garantili sıfır 8310 bulsam ucuz ucuz yeter bana :)

sensonic
    önerdiğiniz telefon benim gösterdiğim örnektekinden daha pahalı ve daha büyük sanırım, bu iki şık arasında kalırsam jalou'yu tercih ederim gibi geldi bana ama öneriniz için çok teşekkür ederim.

sugar_klavyeci
    Öneriniz için teşekkür ederim telefonun boyu dışında hoşuma gitmeyen bir yönü yok.
  • dostum 6700 Slide çok küçük bi göz at 5mp kamera var carl hemde
  • JALOU BOYUT : 73 x 45 x 18.2 mm
    X10 MİNİ :83 x 50 x 16mm
    X10 NUN BOYUTU GERCEKTEN KÜCÜK Bİ TEL AYRICA JALOU KAPAKLI ACILINCA İKİ KATI UZUNLUGA SAHİP OLACAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensonic -- 15 Eylül 2010; 14:33:58 >
  • SE X10 Mini Veya Nokia C5.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.