Şimdi Ara

700tlye kadar telefon önerisi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: stevejones

T50 bakilabilir ayrica daha iyi kamera ve sd kart destegi acisindan xperia L de gozatabilirsiniz.

o kadar cihaz çıktı ve bu xperia l den bin kat daha iyi cihazlar varken hala bunu önermeni anlayamıyorum bu telefon ile sp yi sony bile senin kadar reklam yapmadı !!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: endless32

quote:

T50 bakilabilir ayrica daha iyi kamera ve sd kart destegi acisindan xperia L de gozatabilirsiniz.

o kadar cihaz çıktı ve bu xperia l den bin kat daha iyi cihazlar varken hala bunu önermeni anlayamıyorum bu telefon ile sp yi sony bile senin kadar reklam yapmadı !!!!!

aslında bende sony hastasıyım lakin sony menüleri vs :) ne bilim ya bir değişiklik olsun istiyorum açıkcası hep klonlu gibi sony ürünleri :D

• quote:

Orijinalden alıntı: DJ_OZKAN

quote:

quote:

aslında bende sony hastasıyım lakin sony menüleri vs :) ne bilim ya bir değişiklik olsun istiyorum açıkcası hep klonlu gibi sony ürünleri :D

benimde sevdiğim bi markada sırf bu @stevejones yüzünden iyice gıcık kaptım markaya her konuya xperia sp yazıyo bunu bırak xperia l ne la telefon mu bu kadar iyi telefon varken bu telefonlar çöptür

• quote:

quote:

Yine bos konusmussun,cok.neriliyor diye g2yede kap o zaman hay senin ynlis zihniyetini,cok onerliyor az oneriliyormu olur,ayni tarz cok soru gelio millet usenip bakmio illa kendi acio konu,yani senin zihniyetinin agababalari gelsin onlari susturdum sen biraz hafifsin daha,iyice ogren sonra konusuruz,kendi onercegin cihazi oner gec,ama yok illa post kascam ayagina saga sola trolluk yapiosunuz,hey Allahim yaa bi bitmediniz....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.