Şimdi Ara

70bin-150bin bandındaki Bilgisayar Mühendisliklerini okumak? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
5.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kardeş belli bölgeler var insanlara laf edildiği - ki bunlar da eşofmanlı kekolar-
    Ayrıca şöyle anlatayım yolda yürürken biramı içeyim gibi bi düşüncesi olanlar için uygun değil bilimum taksi kornalarına eşlik ederek içersiniz.
    Ayrıca kafe ortamından fazla bir şey yok şehirde
    3 tane avm var çark Caddesi mavi duraktaki kafeler - ki üniversite öğrencileri buraya gidiyor ve cidden kafe bardan başka bir şey yok bar dediysem de 2 3 tane -
    İnternet kafe istiyorsan adım başı bulursun liselilerin ve izindeki askerlerin konaklama istasyonu gibi
    Ev kiraları serdi an hariç ortalama biz 450ye kalıyoruz biraz şehir dışı-otobüsle merkeze 20 dk- ama işimiz burda o yüzden
    Ulaşım yönünden sıkıntı yok her yerden otobüs minibüs dolmuş geçiyor rahat yani ulaşım da ucuz kartla 1.25 kesiyordu geçen sene şu anda bilmiyorum
    Öyle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: holydiver619

Kardeş belli bölgeler var insanlara laf edildiği - ki bunlar da eşofmanlı kekolar-
    Ayrıca şöyle anlatayım yolda yürürken biramı içeyim gibi bi düşüncesi olanlar için uygun değil bilimum taksi kornalarına eşlik ederek içersiniz.
    Ayrıca kafe ortamından fazla bir şey yok şehirde
    3 tane avm var çark Caddesi mavi duraktaki kafeler - ki üniversite öğrencileri buraya gidiyor ve cidden kafe bardan başka bir şey yok bar dediysem de 2 3 tane -
    İnternet kafe istiyorsan adım başı bulursun liselilerin ve izindeki askerlerin konaklama istasyonu gibi
    Ev kiraları serdi an hariç ortalama biz 450ye kalıyoruz biraz şehir dışı-otobüsle merkeze 20 dk- ama işimiz burda o yüzden
    Ulaşım yönünden sıkıntı yok her yerden otobüs minibüs dolmuş geçiyor rahat yani ulaşım da ucuz kartla 1.25 kesiyordu geçen sene şu anda bilmiyorum
    Öyle
    serdivan biraz daha rahat ve öğrenci bölgesi sanırım.

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Orada yaptığına karışan olmaz içeri mahallelere girmediğin sürece
    Ayrıca çark caddesinde birkaç tane zaman israfı yaşayabileceğin kafeler var oralars gitmeni tavsiye etmem isimlerini bırakayım belki bir gün lazım olur - Odin masif karakutu dukkha ve yanındaki kafeler
    Herhangi bir nargileci böyle böyle uzar gider

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Üniversite mezunu olmayan kimseye inanma, buradaki veletlere ise hiç inanma. Okunur, ama şartları var:

Programlamayı cidden sevmen, bu konuda tutkulu olman lazım,

Daha da önemlisi çok iyi ingilizce bilmen lazım. İngilizcesi iyi olmayanı çoğu şirket mülakata bile çağırmıyor.

Ortalamayı yüksek tutup stajlarını verimli yapman lazım. Ekstra staj falan da yapıp sonrasında çalışma fırsatı yakalarsan bunu yapmamış top üniversite mezunlarından daha iyi bir yerde bile başlayabilirsin mezun olduğunda.
    En aklı başında yorum bu.
  • Cenge giderken sual edilmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatayım da tartışmaya devam :)
  • Bilgisayar mühendisliklerine aşırı derecede talep arttı sevdikleri ve tutkulu oldukları için mi dersiniz(bence hayır) insanların yurtdışı bileti olarak görmesi ama gerçekten seven ve kendini geliştirecek olan insanlar bu bölümde başarılı olucaktır bu arada 70k-150k arasında çok fark olduğunu düşünmüyorum 20-30knın altı kalitelidir +1-0 2-0 önde başlarsın rakibine göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkandao -- 25 Eylül 2018; 11:32:36 >
  • Bence okulun öğrenci seviyesi ve arkadaş çevreniz çok önemli, ODTÜ vb gibi top okullar bu yüzden başarılı çünkü herkes çok çalışıyor herkesin hedefleri var ve birlikte projeler geliştirebiliyorsunuz.

Aynı şekilde akademik kadro da çok önemli, 50k üstü okullarda hocaların çoğu ingilizce bile konuşamıyor hatta bırakın İngilizceyi çoğu bilgisayar mühendisliği mezunu bile değil elektrik elektronik mezunu falan daha alakasız yerlerden mezunlar. Siz bu hocalardan hiçbir şey alamazsınız, adam slayttan kitaptan anlatır geçer.

Bence 50k hadi en fazla 60k üstü okullarda okunmaz çünkü ben kendimi gelistiririm diyorsunuz ama siz 1x gelistiriyorsaniz 50k altindaki adamlar 5x-10x geliştiriyor.

Şehir olarak da Ankara-İstanbul dışında okumayi dogru bulmuyorum çünkü sektörun %90 i bu iki şehirde ve is imkanlari hep burada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.