Bu benim fikrim bı yönlendirme yok .. Ayrıca kim kimin abisi acaba ?? |
70bin Tl borcum var ödeyemiyorum. Ne yapmalıyım , yardımcı olur musunuz ? (6. sayfa)
-
-
Nasıl diyorsanız öyle olsun, ben sadece insani görevimi yaparak uyardım. Yaşım 36 benden büyükte olabilirsiniz küçükte, genelde forum yaş ortalaması küçük olduğu için o şekilde hitap ettim. Sürçü lisan ettiysek affola.
-
Uber yapsana hocam ankara yada istanbuldaysan?quote:
Orijinalden alıntı: atknznts
Çalışıyorum da ek iş bulucam artık bunun için -
Eskişehirdeyim kardeşim -
Hocam empati yaptım gerçekten zor durum. Keşke herkes bu duruma kuşkusuz inanıp ibanına 3-5 atsa baya para çıkardı.quote:
Orijinalden alıntı: atknznts
Eskişehirdeyim kardeşim
Satabileceğiniz değerli şeyler var mı? Ev, araba, altın vs?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 12 Mart 2021; 16:28:46 > -
Haklısın kardeşim de ne bileyim -
Babana söyle arabayı satsın.
-
Arabayı bırak ehliyetide yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: Zeen
ulan adam yırtmıs ne biçim insanlar var ya ödemeye nıyetlenmıyor bile
Alıntıları Gösterbu tip insanların işi gücü hiçbir zaman rast gitmez.
-
Ya tamam anladık yatırım tavsiyesi değildir yatırım tavsiyesi değildir anladık, iki mesajda da yazmışsın. Dötünden korkuyorsan yazma kardeşim. Aman ha bak sakın yatırım tavsiyesi falan değil aman diyeyim bak puhahaha
-
O zaman iyi şanslar size, zorluğu kuzey kore seviyesinde çünkü.
-
Geçmiş olsun.
Kaç yere kaçar lira borcun var? -
50bin y.kredi
20bin finansbank şu an ana para bu civarda. 2 bankaya -
benim arkadaş bundan biraz daha yüksek bir borcunu 3 işe girerek bir buçuk yılda bitirdi
sabah tekstil atölyesinde çalışıyodu akşam taksi sallıyordu
geri kalan 1-2 saatinde de almancası çok iyi olduğu için yazılı çeviri yapıyordu
(aile evindeydi hiçbir gideri yoktu sigara haric)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olishernandez -- 12 Mart 2021; 22:15:24 > -
Yarın iznim var o ara kuryelik ile alakalı bir kaç yer buldum onlara bakacağım görüşeceğim. Bende ek iş yapmadan çıkamıcam bu işin içinden -
Benim tanıdığım 2 farklı kişi var 1 si 150 bin biriside 350 bin tl banka dolandırdı şuan ikiside sudan serin hesaplarına göre maaşlarından yapılan kesinti ile 50 60 yil civarında bu borçları ödeyecekler kaldıki adamların gram telaşı ve korkusu yok sizde korkmayın hocam sadece kredi kartı vb gibi seyleriniz olmuyor
Tabi sizin durumunuz çok farklı ama sadece sizi rahatlatmak için söyledim bankaya gidip yeniden yapılandırma gibi seçenekler de mevcut önününuzde -
Risk almak istemiyorum da. Enine boyuna bi araştırıcam -
Hocam iş güç yok haklısınız bulmak da bir hayli zor lakin şu anki sektörde kendi motorunu kiralayıp ( detayını bilmesem de , + olarak riskli çünkü size ait ) freelance tarzı kuryelik + getir , yemeksepeti , trendyolgo kuryelerinin kazandığı para gerçekten iyi .
Ek mesai + hft sonu mesaisiyle beraber fiyat güzel yerlere geliyor . 6 civarları maaş mümkün olabiliyor güzel bir lokasyondaki bahşişlerle beraber . Ankara bahçelievlerde bu işi yapan bir arkadaşım var oradan biliyorum . Ek olarak da gece taksicilik veya otogarlarda servis şoförlüğü vs bakılabilir . Risk almadan bu tarz getiriler biraz daha mantıklı .
Tabi ben sizi tanımıyorum ehliyet bilginiz vs bilemem ama bu süreçte iş bulması nisbeten kolay 2 meslek olduğu için aklınızda durması amacıyla yazmak istedim .
Kolay gelsin güç oldukça insan her şeyin üstesinden geliyor gerisi zaman meselesi -
Src yok sadece normal ehliyetim var. İş buldum bir kaç yerde de görüşmesi kaldı. Kendi çalıştığım yer ile de anlaşmam gerek 2 tarafta sabit vardiya. Günde bi 16 17 saat çalışmam gerekecek -
Jigololukda iyi para var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X