Şimdi Ara

70cm eni olan buzdolabı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, buzdolabı konusunda kafam oldukça karıştı. Bir türlü karar veremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Kriterlerim şöyle:

1) En 70 cm max., Yükseklik 192 cm max. derinlik önemli değil
    2) Mümkün olan en yüksek iç hacim
    3) max. 3000 TL verebilirim
    4) buzluk altta üstte farketmez
    5) Arıza çıkarmayan kaliteli ürün ve/veya teknik servisi yaygın ve işinin ehli olmalı

tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

• Siemens KD56NVI35N e bi bak derim. Güzel cihaz. 2300e alınabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 193cm yükseklik sorun çıkarmayacaksa;

Bosch KGN56AI30N öneririm. Mükemmel bir buzdolabı.

Marka takıntınız yoksa Profilo BD3056I3AN öneririm. Önerdiğim Bosch'un tamamen aynısı ve daha uygun fiyata alınabiliyor.
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Candoğan hocam size bir sorum olacak:

Ben şimdi bu ürünü inceliyorumhttp://www.bosch-home.com/tr/store/product/KGN56AI40N/KGN56AI40N
    Lakin burada bulunanlarhttp://www.bosch-home.com/tr/?29=12&5=KGN56AW30N,KGN56AI30N,KGN56AB30N,KGN56AI40N,KGN56LW30N,KGN56LB30N
    daha uygun fiyata denk geliyor gibi.
    İnternet mağazasından baktığım kadarıyla aralarında genel olarak yakıt farkı var. Şimdi siz olsanız bunlardan hangisini alırdınız? (Benim için öncelik genişlik olduğu için 559lt.liklere bakıyorum.) Başka bir tavsiyeniz varsa onu da değerlendirebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_alper_ -- 14 Ağustos 2015; 11:31:13 >

• candogan62 C kullanıcısına yanıt
    üstat, evde tekrar ölçüm yaptım. 193 cm ucu ucuna olur diye düşünüp dün akşam itibariyle söylediğiniz modeli aldım. Cumartesi teslim edecekler. inşallah sorun çıkmaz.

bu arada fiyat da söyleyeyim. 2.870 TL / 9 taksit (parmak izi bırakmayan paslanmaz modelini aldım)

hepinize teşekkürler.
  • dj_alper_ D kullanıcısına yanıt
    hocam sizin istediğiniz modelin bir altını aldım dün akşam. tek farkı A++ /A+++
    benim aldığım modelin elektrik tüketimi ort. 325 kwh/yıl, sizinki 217. aslında uzun vadeli düşünüldüğünde sizin model daha fazla tercih edilmeli bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

193cm yükseklik sorun çıkarmayacaksa;

Bosch KGN56AI30N öneririm. Mükemmel bir buzdolabı.

Marka takıntınız yoksa Profilo BD3056I3AN öneririm. Önerdiğim Bosch'un tamamen aynısı ve daha uygun fiyata alınabiliyor.

Bugun bende bu modeli sordum ama eski model dedi satıcı :s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teotihuacan T kullanıcısına yanıt
    http://www.bosch-home.com/tr/store/product/KGN56AI40N/KGN56AI40N bu ürünü internette 3000TL'ye falan alınabiliyor
    Lakin diğerleri biraz daha uygun gibi duruyor fiyatları. Dediğiniz gibi gözle görülür hatta dün mağazaya gittim ve satıcıya sordum aralarındaki fark ne diye gerçi bu ürün daha mağazaya gelmemiş adam da katalogdan bakarak söyledi :) Aradaki tek fark yakıt. yılda 40TL falan oynuyor arasında. Kararsız kaldım hangisini alsam diye.

Satış fiyatlarında da 400-450TL gibi bir fiyat farkı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_alper_ -- 18 Ağustos 2015; 16:48:06 >

• sorunlu bsh serisi hariç olmak üzere

70 cm'lik, dondurucu üstte olan ve önerilen bir model var mı acaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.