Kısa Hesap 7x veya 8x exp bug + 24 saat koxp + +8dual ib + set shell +8 + full dex 8 ve üstü takı =2 günde 70
Hesap Nasıl
+8 dual ıb güzel
quote:
Orjinalden alıntı: majesticman
3 ayda 61-63 olursun en fazla ex oranları yarıya düşüyor diyorsun bu şartlarda ex kasmak çok zor.
Tabi Rogue (sw)Mage (ew)priest(buff) bunlar olursa +70 dahi olunabilir. Warrior zavallım 2 ayda zor 62 olur
warrior eslantta daha rahat parti buluyo paramun brahman falan
quote:
Orjinalden alıntı: BacardiiFreezer
quote:
Orjinalden alıntı: 4Ym4P1
Kısa Hesap 7x veya 8x exp bug + 24 saat koxp + +8dual ib + set shell +8 + full dex 8 ve üstü takı =2 günde 70
Hesap Nasıl
+8 dual ıb güzel
Off sabahtan beri +8 dual md alınır die die kafamda kalmış
yahu ben 70 deil 65 te bırakmayı hayal ediom suan 4ARDREAM! Cypher ardream! MiraLayTurK :55 lwl 7k nğp war!
quote:
Orjinalden alıntı: dear55
hangi jobu kastıgına> oyundaki çevrene> ex bug yaptıgına> > göre degişir kabiliyetine> zamanına> sansına> itemine>
+çok (6531263718239083912)
level62 yim dünden bugüne full exp kastım. 2 günde %70 aldım. yapılmayacak şey değil. Evil wizard FC derken bide CW görevi çıktı onuda yaptım %70 olmuşum
istenen ex miktarları bunlar bence 3 ayda 70 olunabilir sizce ne kadar sürer?
bunlarda son hesaplarım günde 35 m ile gidersen yani full apos 110 gün sürer
günde 100m ile gidersen en fazla 1 ay alır buda full paramun
olum ertan bunların hesaplarını yapcağına git matematik çaliş bidaha sınıfta kalırsak ayvayı yicez
aynen haaa:D
quote:
Orjinalden alıntı: EredLithui
level62 yim dünden bugüne full exp kastım. 2 günde %70 aldım. yapılmayacak şey değil. Evil wizard FC derken bide CW görevi çıktı onuda yaptım %70 olmuşum
Nasıl beceriyonuz anlamıyom dogru dürüst oyuna giremiyoz girsekte lagtan yatıyoruz hadi oda olmadı ikidebir DC dogrudürüst party bile bulunamıyor artık.İyi kasmısın dogrusu.
ben bir internetci olsam gece 7 bugla 1 ayda mageyi 70 yaparım ama internetci degilim sabahtan aksama kadar kas aksamda bug yap 1 aya kadar işte 70 lwllik adam
WAlla ben kasılırmı kasılmazmı bilmiyorum ama biz daha 58 olamadık adam gibi kasmıyorum ondan ama server lar açılsın yaza 70 falan olmayı planlıyorum yaza derken yazın sonu yani
up!!!
quote:
Orjinalden alıntı: AnotheRDie
60'tan 70'e 25-30 günde kasanları tanıyorum
sen yap bakalım 25 günde 62 lvl tebrikler dicem
normal yollarla (bugsuz)3 - 4 ay sürer
Edana'nın İlk 1 haftada 70 lwl olan biri ni tanıyorum
gunde 7-8 saat full kassan paramunda fln 60 dan 70 e atlamak en fazla 2ay surer.. arklarım war cunku bılıorum.
iyide arkadaslar havalar güzelleşti yazda gelıyor manitalar falan bence zor .O sıcaklarda bilgisayar basında mı kılıtlenip kalıcaksınız bunuda düşünün.olamassınız yani .
60-70 arasi legal yollla 1 aydan assa surmez ...
arkadaşlar edananın ilk günlerinde awpwolkan(tam olarak böle mi yazılıyor bilmiyorum)die biri wardı 1 hafta içinde 70 lwl oldu herif warior no koxp party paso apsot 7gün hiç uyumadan
quote:
Orjinalden alıntı: kronox
arkadaşlar edananın ilk günlerinde awpwolkan(tam olarak böle mi yazılıyor bilmiyorum)die biri wardı 1 hafta içinde 70 lwl oldu herif warior no koxp party paso apsot 7gün hiç uyumadan
sana birşey diyeyimmi edenayı benden iyi bilen yoktur awpwolkan AZAD bunların hepsi e2de koxpla kastı ve awp 1 haftada 70 olmadı
arada e1 apos gelir kendilerini gösterir giderlerdi