71 lvl warriorumu 80 lvl yapmak isteyen ciddi bir alıcıya satmayı planlıyorum. 70warrior@yahoo.com msn ekleyin pls.
Server ne item ne off off boş mesaj ss yok,belliki yalandan yere milletin zamanını çalmak için atılan mesaj!
quote:
Orijinalden alıntı: Alp
Server ne item ne off off boş mesaj ss yok,belliki yalandan yere milletin zamanını çalmak için atılan mesaj!
hayır adam doğru sölüo ben biliorum başka bi topicde göstermişdi bana sat dicem ama benim param yetmez ona emini en az bi 750 ytl istersin
KArdeş Hem satıyorsun Hemde lwl 80 yapmasını istiyorsun.alıcı istedi lwl i yapar isterse hiç kasmaz
quote:
Orijinalden alıntı: Cozette
KArdeş Hem satıyorsun Hemde lwl 80 yapmasını istiyorsun.alıcı istedi lwl i yapar isterse hiç kasmaz
Madem satıosn neden level 80 yapmasını istiosn anlamıs değilim
quote:
Orijinalden alıntı: ^^BARIS^^
Madem satıosn neden level 80 yapmasını istiosn anlamıs değilim
Alıntıları Göster
tipik 9_13 taş arası
quote:
Orijinalden alıntı: Muslukchu
tipik 9_13 taş arası
Alıntıları Göster
warriorcuuuu geldi hanııııııııııım mmmmm baslıqtan anlasıldıgı gibi 8-12 yas arası arkadasımız .... :))
quote:
Orijinalden alıntı: Caglar.1903
warriorcuuuu geldi hanııııııııııım mmmmm baslıqtan anlasıldıgı gibi 8-12 yas arası arkadasımız .... :))
Alıntıları Göster
Alırım belki ; yalnız lvl 1 e düşürmek için
quote:
Orijinalden alıntı: Eric Cartman.
Alıntıları Göster
.ksc görmeden inanmam
quote:
Orijinalden alıntı: Eric Cartman.
Alıntıları Göster
Boş topic
AGA CHARINI 80 YAPABİLİRİM USTA OYUNCUYUM BANA ULAŞMAK İÇİN MSN ADRESİM yigit_1584@hotmail.com
quote:
Orijinalden alıntı: xiniz
AGA CHARINI 80 YAPABİLİRİM USTA OYUNCUYUM BANA ULAŞMAK İÇİN MSN ADRESİM yigit_1584@hotmail.com
quote:
Orjinalden alıntı: xiniz
koptum ya
quote:
quote:
Sizce bu akradaşın yaşı kaç foruma üye olunurken 13+ diordu sanırım ve bu bebe nin yaşı 13-
quote:
Orijinalden alıntı: cyb3r_Security
quote:
Sizce bu akradaşın yaşı kaç foruma üye olunurken 13+ diordu sanırım ve bu bebe nin yaşı 13-
Alıntıları Göster
İsmin daha lvl atlayamamış bak 70 de unutmuşsun onu hadi onuda kas oda lvl atlasın yazık
quote:
quote:
Alıntıları Göster
BARİZ YALAN AKLI SIRA HACK FALAN YAPCAK BENCE!!!
quote:
quote:
quote:
quote:
Alıntıları Göster
zuahhah manyak topic ya adamin lwl 70 warrioru olsa onu olse yine satmaz 1 2 lw 80 olmasini istiyormus sanane chari sattiktan sonra o char seni ilgilendirmez ki adam resmen yalanci hjem hangi serverda onu bile yazmamiz zuahha :D item fln yok warriorun nicki yok milleti kandirior safin tekide usta oyuncuyum die onu kandirmaya calisior yazik yaw usta oyuncu olsa noob noob konusmaz iste siradan 2 tane lwl 30 insanin muhabbeti
quote:
Orijinalden alıntı: döküntü
zuahhah manyak topic ya adamin lwl 70 warrioru olsa onu olse yine satmaz 1 2 lw 80 olmasini istiyormus sanane chari sattiktan sonra o char seni ilgilendirmez ki adam resmen yalanci hjem hangi serverda onu bile yazmamiz zuahha :D item fln yok warriorun nicki yok milleti kandirior safin tekide usta oyuncuyum die onu kandirmaya calisior yazik yaw usta oyuncu olsa noob noob konusmaz iste siradan 2 tane lwl 30 insanin muhabbeti
Alıntıları Göster
işte sattıgı charın resimleri.. not: başka bi forumdan alıntıdır..