Şimdi Ara

72+11 Glavie (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • harika bişi bu yaaa aga senin serwer tibet mi
  • Bu adamların gerçektede de oyunda da para bir yerlerine batıyor,parası olan yapıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: feversea

quote:

Orjinalden alıntı: Night_-_Blue

merhaba gençlik kusura bakmayında adam fazla basmış gibime gelmiyor çünkü astral basılı bi silah o yüzden failed olsa bile aynı seviyede kalıyor sıfır a düşmüyor bunları öğrenemediniz mi daha .... bende bu oyunun baya bi eski hayranıyım o yüzden az çok biliyorum kendi lvl 24 bow umu +5 e basdım hiç bişey yokken sonra +6 ya basmak geldi aklımdn gaza geldim basdım sıfırlandı astral olsaydı eğer +5 de kalıcakdı... bunlar iyi öğrenin adamın silahı da baya bi karizma be.. oyunu tekrar oynamak canım çekmiyor değil yani.

simdi sert birseyler yazicam sonra "yok efendim cok asabisin, biraz sakin ol" diye pm'ler geliyor.
    arkadasim eski hayraniyim diyorsun da , kusura bakma da coooook atiyorsun.
    astral +4'u korur. bilmiyorsun, okumuyorsun, biliyormus gibi yapiyorsun, bir de kustahlik yapiyorsun.
    ayip ama ya. lutfen ama ya..bu attigin mesaj ile sanki birseyler biliyormus gibi yapip hicbirsey bilmedigini gosterdin ve ciddi manada rezil oldun.

tmm o zaman nasılsa +4 ü koruyor bas duro lvl deki bi adamın para sıkıntısıda yok... ben orasıı bilmiyodum PARDON.

• süperrrrr

• quote:

Orjinalden alıntı: devil_IowU_aka.B7B

Arkadaşlar gerçekten +10'dan 11 denerken failed olunca +4 e mi düşüyor yani... Bu adam bu glavie'e 1000lerce dolar harcamış olabilir öyleyse :))

quote:

merhaba gençlik kusura bakmayında adam fazla basmış gibime gelmiyor çünkü astral basılı bi silah o yüzden failed olsa bile aynı seviyede kalıyor sıfır a düşmüyor bunları öğrenemediniz mi daha .... bende bu oyunun baya bi eski hayranıyım o yüzden az çok biliyorum kendi lvl 24 bow umu +5 e basdım hiç bişey yokken sonra +6 ya basmak geldi aklımdn gaza geldim basdım sıfırlandı astral olsaydı eğer +5 de kalıcakdı... bunlar iyi öğrenin adamın silahı da baya bi karizma be.. oyunu tekrar oynamak canım çekmiyor değil yani.

Doğru, eski oyuncusun biz bilmeyiz üstad, bir de öyle bir üslûbun var ki, gerçekten biraz "kustah" tabiri doğru oldu. Ama yanlışını anlaman güzel...

Ayrıca arkadaşlar CCF yapmış o arkadaş, büyük ihtimal chargeback yapmıştır bir o kadar parayı zeki çocuk, böylece 10larca astral almıştır. Lucky stonelarda cabası.

Galiba olay bu. Silkleri alıp pat basıyor, hemen chargeback.

• quote:

quote:

Arkadaşlar gerçekten +10'dan 11 denerken failed olunca +4 e mi düşüyor yani... Bu adam bu glavie'e 1000lerce dolar harcamış olabilir öyleyse :))

quote:

Doğru, eski oyuncusun biz bilmeyiz üstad, bir de öyle bir üslûbun var ki, gerçekten biraz "kustah" tabiri doğru oldu. Ama yanlışını anlaman güzel...

Ayrıca arkadaşlar CCF yapmış o arkadaş, büyük ihtimal chargeback yapmıştır bir o kadar parayı zeki çocuk, böylece 10larca astral almıştır. Lucky stonelarda cabası.

Galiba olay bu. Silkleri alıp pat basıyor, hemen chargeback.

gitti güzelim ccf char xD

• Yek kelime ile
  • vay be analar neler doğuruyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: feversea

quote:

simdi sert birseyler yazicam sonra "yok efendim cok asabisin, biraz sakin ol" diye pm'ler geliyor.
    arkadasim eski hayraniyim diyorsun da , kusura bakma da coooook atiyorsun.
    astral +4'u korur. bilmiyorsun, okumuyorsun, biliyormus gibi yapiyorsun, bir de kustahlik yapiyorsun.
    ayip ama ya. lutfen ama ya..bu attigin mesaj ile sanki birseyler biliyormus gibi yapip hicbirsey bilmedigini gosterdin ve ciddi manada rezil oldun.

astral 4-7-10 da basılır...

ayrıyetten phy atai +11 e gorecok dusuk ..

• Abi bu feykleri yiyomusunuz hala ya adam programla yapıo sizde atlıosunuz +11 ne ya gecen +18 grodum bi forumda silah spear ama degrre yazan yerde glavie yazıo inanmayın bole feyklere ya hikaye bunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslancik92

Abi bu feykleri yiyomusunuz hala ya adam programla yapıo sizde atlıosunuz +11 ne ya gecen +18 grodum bi forumda silah spear ama degrre yazan yerde glavie yazıo inanmayın bole feyklere ya hikaye bunlar

önce sen yap o dediğin programlada sonra gel FEYK de
  • Way anasını way daha biz +3 ü bile zor yapıyoz adam uçuyo yaa.Ama yine de güsel
  • silah süpermiş,fena parlar bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslancik92

Abi bu feykleri yiyomusunuz hala ya adam programla yapıo sizde atlıosunuz +11 ne ya gecen +18 grodum bi forumda silah spear ama degrre yazan yerde glavie yazıo inanmayın bole feyklere ya hikaye bunlar

stall chat´deki msglar da fake dimi :)
  • aslında böyle artislik yapan adamalrı dupe yapacan bizim bi arkadaşa olmuştu stalldaki 60m lik şeyi adamalr 1m e aldılar sroda dupe yok diyenler yanılıyor kesinlikle var
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.