Şimdi Ara

72 KESERSAPI 1.500 M E SATILIKTIR 5 MAYIS 2008 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
14.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Resurrection
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BAK KARDESIM SIMDI RESMI CEKTIM KOYUYORUM 2 ELIMDE ELLIK YOK ONA RAGMEN GOR BAK SONRADA BANA SALLIYOSUN DEDIGINDEN DOLAYI BI OZUR DILE ARKADASIM

BI ARKADASIM COK SIKI BI YORUMDA BULUNMUS FIYATLARLA ILGILI HALA DUYARLI INSANLAR BULUNDUGUNDAN DOLAYI TSK EDERIM BIRI O CHARA O KADAR PARA VERILIRMI DEMISTI YA BAK ADAM INANAMIYO ARKADASIM BU CHARIN O ITEMLERLE O OZELLIKLERI OLABILECEGINE BU SANADA KAPAK OLSUN BU ARKADASADA SON NOKTAYI KOYDUM :)-

72 KESERSAPI 1.500 M E SATILIKTIR 5 MAYIS 2008

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooKoo -- 23 Ocak 2008; 20:31:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sLyyy

quote:

Orjinalden alıntı: alozanforum

Ap konusunda WOLF ile ATACK SC yi benim zamanımda içemiyorduk.Ne zaman açıldı bu ? =))

hakkaten ya dikkat etmemişim, haklısın..

ATACK KAGIDI DEDIGIM BI ONCEKI RESIMDEKI MAVI KAGITTIR SEN ICEMEMISIN BENCE pPp:~

72 KESERSAPI 1.500 M E SATILIKTIR 5 MAYIS 2008

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 350Taner -- 24 Ocak 2008; 12:15:25 >
  • quote:

Ap konusunda WOLF ile ATACK SC yi benim zamanımda içemiyorduk.Ne zaman açıldı bu ? =))

https://forum.donanimhaber.com/images/image.aspx/upfiles/510526/4935CD96E8DE4943AB3553256A28D0F3.jpg

bu fotoda WOLF NERDE ? ATAK KAĞIDI (scroll) VARDA BEN WOLF GÖREMEDİM ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FightMaster -- 24 Ocak 2008; 12:23:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: FightMaster

quote:

https://forum.donanimhaber.com/images/image.aspx/upfiles/510526/4935CD96E8DE4943AB3553256A28D0F3.jpg

ACEMI ARKADASIM ORADA GORDUGUN SARI KAGIT WOLF ZATEN YUMRUK ISARETI OLAN BIDE MAVI KAGIT VAR YA HE O 100 ATACK VERIYO BENMI OGRETICEM BUNLARI SIZE?

• ap konusunda yorum yapan arkada$a soyleyecek bir cumlem var..
    lvl 80 olmu$sun ama +2 diamond ring'in +2 roc'tan daha fazla str verdigini ogrenememi$sin..
    diamond ring'de + arttikca str 5 5 artar.. bunu goz onunde bulundurarak yorum yapin guzel charin var
    umarim satarsin..
    up
  • quote:

Orjinalden alıntı: silentcry

ap konusunda yorum yapan arkada$a soyleyecek bir cumlem var..
    lvl 80 olmu$sun ama +2 diamond ring'in +2 roc'tan daha fazla str verdigini ogrenememi$sin..
    diamond ring'de + arttikca str 5 5 artar.. bunu goz onunde bulundurarak yorum yapin guzel charin var
    umarim satarsin..
    up

TŞK EDERIM DOSTUM COK SAOL AMA BEN HALA BEKLIYORUM ARKADASIN BURDA BENI YALANCILIKLA SUCLADIGINDAN DOLAYI OZUR DILEMESINI OLE GELISI GUZEL YAZIYODU BI YORUM YAPILINCA HEMEN CVP GELDIYDI NE OLDU SIMDI YORUM YAPIYORUM AMA HALA CVP VEREMEDI YAPACAGIN COK BASIT ARKADASIM GELECEKSIN EWET SEN HAKLIYMISSIN CİDDİ SALLIYOSUN DEDIM AMA BEN Bİ HATA YAPTIM SENDEN ÖZÜR DİLİYORUM ZATEN BUNU YAPMAZSAN HERKEZ SENIN NE OLDUGUNU COZECEKTIR FORUMDA HE BIDE BEN ZATEN YAZMISTIM SEEK 51 MI 53 MU ADAMI ALIYORUM DEMISTIM DEMEKKI SENIN 80 IDE CATIR CATIR KESERIM NEYSE UZATMAYAYIM ROC IN ADI VAR DIAMOND RINGIN DUN HERSEYI :)ÖZÜR DİLEMEK DE Bİ ERDEMDİR

• quote:

Orjinalden alıntı: ooKoo

quote:

Orjinalden alıntı: FightMaster

quote:

ACEMI ARKADASIM ORADA GORDUGUN SARI KAGIT WOLF ZATEN YUMRUK ISARETI OLAN BIDE MAVI KAGIT VAR YA HE O 100 ATACK VERIYO BENMI OGRETICEM BUNLARI SIZE?

bu cevabı bana mı yazdınız ona göre cvp vereceğim ?
    cvp bana ise garip olacakda...

yukarıda yazdığımı açıyım biraz,

ben bu fotoda wolf göremiyorum demişim, haksızmıyım wolf var mı ? bir önceki alıntı yaptığım mesajda arkadaş hem wolf hem atak kağıdı var demiş,

BURADA ATAK KAĞIDINDAN KASIT OLARAK ATAK SCROLL OLARAK ALGILADIM,
    ATAK SC VAR İKEN ELBETTE WOLF BASILAMAZ, FOTOTDA WOLF YOK ONUN YERİNE ATAK SCROLLL VAR,
    ANLATMAYA ÇALIŞTIĞIM BU,

ELEŞTİRİM ooKoo isimli kişiye değil yani size değil, alozanforum isimli üyeyedir..

atak kağıdından kasıt eğer weapon enchant scroll ise elbette wolf ile birlikte basılabiliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FightMaster -- 24 Ocak 2008; 17:21:25 >

• güzel charınız varmış inşaallah satarsınız
  • up
  • atak sc (power up dan alınan ile) atak kağıdı (eskiden npc de satılan) yanı aynen resimde gorundugu gibi bir arada kullanılır... 2.8k atak da defans da sayılan itemlere göre normal gibi geldi.. anormal bir durum oldugunu sanmıyorum..

tane hesabına vurdugun zaman charın degeri yerinde.. Şuan edanada gb 25 ytl civarında oldugunu düşünürsek
  • quote:

Orjinalden alıntı: nicoise

quote:

Orjinalden alıntı: mrsPR1EST

Bna Dread SHield Cıktığında senden almıştım gemleri
    Bayağı konuşmuştuk senle
    Bu arada Up!!

gem dediğin abyss gem mi ?

sundriesde satılan transformation gem ..

şaka şaka +70 juraid mountainde kestiin canavarlardan çıkan gemler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: zuntee

atak sc (power up dan alınan ile) atak kağıdı (eskiden npc de satılan) yanı aynen resimde gorundugu gibi bir arada kullanılır... 2.8k atak da defans da sayılan itemlere göre normal gibi geldi.. anormal bir durum oldugunu sanmıyorum..

tane hesabına vurdugun zaman charın degeri yerinde.. Şuan edanada gb 25 ytl civarında oldugunu düşünürsek

TŞK EDERIM AMA 2.9 KUSUR OLUYO ELLIKLERIDE ALINCA EWET DEDIGIN GIBI HIC BI ANORMAL DURUM YOK ALICI ZATEN SORMAZMI BÖLE BISEY VAR GORELIM DIYE YADA KACA KADAR CIKIYO DIYE SORAR

ÖZUR DILEYECEK YUZSUZ KISIDE OZUR DILESIN ARTIK BANA YALANCISIN DEDI O HALDE KENDISIDE COK GEREKSIZ BI ADAM BURDA YAZI YAZARAK MSJ SAYISINIMI YUKSELTMEYE CALISIYO BOLE UFAK SEYLERDEN PRIM YAPMAYA CALISIRSAN BOLE REZIL OLURSUN REZIL REZIL REZIL

• gunceldır ! % 9.31 57 k np OKUYAN ARKADASLARIM 500 U GECMIS OKUMA SAYISI UPLAYAN COK AZ 30 SN YENIZI ALMAZ UPLARSANIZ SEVINIRIM YUKARI ASAGI SAGA SOLADA YAZABILIRSINIZ
  • % 14 guncel
  • up
  • Up
  • up up inşallah alacak birini bulursun
  • şüpheli bi durum ama saygı duyuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: aMiraL_

şüpheli bi durum ama saygı duyuyorum

FALLA SUPHE DUYULCAK BISEY YOK ALAN KISI ZATEN DEMEZMI HANI FORUMDA SU KADAR DIYODUN NIE BU KADAR DIE NE YAZIYOSAM O

NP 60 K

LVL 71
    %20.00

YOLA DEVAM EDIYROUZ UMARIM IYI BIRINE GIDER CHARIM
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.