Şimdi Ara

72 LEVEL | FULL FARM | BLADER @ VENİCE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Build pure str olup , farm konusunda çok iyi diyebilirim , geriye tek bir şey kaldı char'ın 80'i görmesi :)

Üzerindeki itemlerde str ve int eksiği bulunmakta ki , end giysiler alınacağı için fazla ağırlık verilmedi. Zira 5 level sonra üzerindeki itemler'e basılacaktır str ve int. Storage'te fazlasıyla yetecek sayıda , element ve str-int vb tablet bulunmaktadır.
    Charı satan alan kişi sadece level kasacak ve tabletleri basmanın keyfini yaşayacaktır.

71 level beyaz kurdu ve süresi bitmiş maymun , reserver scrooll %20 damage increase vb silk ile alınan itemler bulunmakta ve +40 silk hazırda beklemektedir.

%101 phy balance , üzerindeki itemlere ağırlık verilmediği halde elde edilmiş iyi bir sonuçtur.
    Charı zorlayabilecek tek build olan pure str glavier'lere karşı elde edilen 351 pary ratio stats'ı şimdilik idare eder :)

IGN vermiyorum ama char'ın ismi oldukça cool :) Bayan bir karaktere yakışan bir isimdir bla bla bla..

Resimler aşağıda verildiği şekildedir ve diğer resimler en kısa sürede eklenecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcanuzer -- 3 Temmuz 2007; 22:20:12 >

• valla ağzım açık kaldı ... char almayı düşünmüyodum ama bu charı görünce fikrim değişti(ama genede kendi charımı kasmak istiyorum :P).fiyat konusu hakkında biraz bilgi erebilir misn ?
  • Aklınızdan geçen rakamı pm ile atarsanız sevinirim.

Gönül isterdi ki , 80 leveli görüp satalım Çok eğlenceli bir char :}
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurcanuzer

Aklınızdan geçen rakamı pm ile atarsanız sevinirim.

eğlenceli olmazmı full farm blade sonuçta senin karşında kimse duramıyodur
  • quote:

Orjinalden alıntı: RaGeR

quote:

Orjinalden alıntı: ugurcanuzer

Aklınızdan geçen rakamı pm ile atarsanız sevinirim.

eğlenceli olmazmı full farm blade sonuçta senin karşında kimse duramıyodur

Venice'de aradan sıyrılmak çok zor , zorlayabilecek o kadar çok char varki. Şimd 80 level herkesi kesiyorum dersem bir tutarsızlık olur 77'yi görsün o zaman neden olmasın

Benim bildiğim full sosun 40 kişi var 20 tanesi dynasty guildinde zaten Keşke herkesi kesebilsem

80 Level'e az kaldı ve inanıyorum ki niya hunterlar bana sun blade verecek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcanuzer -- 8 Mayıs 2007; 17:29:39 >

• walla helal olsun ne diyelim işllh senin de mutlu olabailecein maksimum bi fiyata satılır bu charın karsısında hiç bişey ayakta kalamaz bu lvl da lord a kafa tutar boyle bi build yaptıın için sana helal olsun diyorum işlh izde goruruz bu gunleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nømad

Charı çok iyi tanırım.
    Lagdan başkasına yattığını bilmem.

kesinlikle hatta bu chara str glaive de karsı koyamaz bnce (/tabi elinde cok iyi bi silah yoksa ve 80 fln deilse )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ELdeRadoDa 66 LwL fuLL int ChaR!!!
    18 yıl önce açıldı
    S> 69 lvl mage itemli 50TL
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aklında Olan Fiyatı Pm Atsan Server Düşündürür Ama Char Güzel Yapılandırılmış İyi Oyunlar
  • Pm gönderilmiştir. İlgiliniz için teşekkür ederim
    İyi oyunlar
  • msn ne ni ver konuşak
  • Pm gönderilmiştir.
    Teşekkürler.
  • bladeçilere hastayım buna da hasta kaldım çarın süper
  • Teşekkürler ;] Char gold karşılığında da satılacaktır @ venice :)
  • Kardeş msn mi ekle konuşalım reptile__91@hotmail.com tamam adam çok iyi fena değil ama takla ilki açmamışsın onu idare ederim fiyatta da konuşuruz ok
  • Ytl olarak ve serverda gold karşılığına kaç gold istersin pm atabilirmisin acil ???
  • Bende pm alabilirmiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leth -- 14 Haziran 2007; 22:39:42 >
  • Önce ben istedim
    Kafayı koydum arkadaş Allahın izniyle alacağım bu çarı.
  • Şimdiden kutlayım, tank'ın hayırlı olsun..
  • 250 YTL'ye alıcısını bekliyor
  • Char halen satışta .
    200 ytl'ye verecem burama kadar geldi.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.