Şimdi Ara

72'lik Dede Genelevde Kalp Krizi Gecirdi... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Warblade

72 yaşında hala erkeklik fonksiyonları çalıştığı için mi?
    öyle değilse herhangi bir yaşta geneleve gidenlerden ne farkı var?
    farkı yoksa, aynı temenniyi geneleve giden herkes için yapar mısın?

böyle şeyler yazacağına neden gidip biryerde gebermeyi denemiyorsun?

Ne seri ve akılcı sormuşun senden savcı olur hee
  • ooo buraya bakmayalı hakkımda neler yazılmışş böylee

Warblade sen demişsin ki aynı temenniyi geneleve giden herkes için yapar mısın evt güzel kardeşim yaparım varmı itirazın zaten bu tür anormallikleri normal göstere göstere tüm değerlerimizi yitiriyoruz ben bu yaşta gitmiyom adam 72 yaşında gidiyo bu mu yani normal olan ve demişsin ki böyle şeyler yazacağına neden gidip biryerde gebermeyi denemiyorsun? sen kimsin ki böyle bi laf söylüyosun bana bence sen git biraz ahlak dersi al ve benimle konuşurken cümlelerini seçte kur sözümü geri almıştım ama vazgeçiyorum adam ölmemiş gebermiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Barkley -- 23 Kasım 2005, 16:38:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: tolga0624

ben bu yaşta gitmiyom adam 72 yaşında gidiyo

Kıskanma
  • yanlış anlamayın gitmememin sebebi sadece bazı uymam gereken kurallara uymaya çalışmamdan dır
  • bence gidin arkadaslar..ciddi olarak tavsiyede bulunuorm..gidin..ben doruya doru ilk orda basladım..6. 7. defaya kadar da orda devam ettim..ii ki de gitmişim dedim...ilk gittigimde neler yaşadıgımı bir ben bir Allah bilir...o durumu herhangi bi kızın ya da kız arkadasımın karsısında yasamak çok kötü olurdu..bir daha yüzüne bakamazdım..GİDİN
  • quote:

Orjinalden alıntı: GÖRKEMKAZAN

bence gidin arkadaslar..ciddi olarak tavsiyede bulunuorm..gidin..ben doruya doru ilk orda basladım..6. 7. defaya kadar da orda devam ettim..ii ki de gitmişim dedim...ilk gittigimde neler yaşadıgımı bir ben bir Allah bilir...o durumu herhangi bi kızın ya da kız arkadasımın karsısında yasamak çok kötü olurdu..bir daha yüzüne bakamazdım..GİDİN

• DİNDAR BİR İNSAN İÇİN REZİL BİR DURUM KABULLENİLEMEZ AMA, İSLAMİ YAŞANTISI ZAYIF BİR BAKIŞ AÇISI İÇİNDE ÇOK NORMAL.... İNANÇLARLA ALAKALI YORUMLAR...
  • "Üç kişi vardır, Kıyamet günü Allah Teâla hazretleri onlara konuşmaz, nazar etmez, günahlardan da arındırmaz, onlara elim bir azab vardır:

- Zina eden yaşlı,

- Yalan söyleyen devlet reisi,

- Büyüklenen fakir."
  • desenize mok yoluna gitti.
  • YAŞ YETMİŞ İŞ BİTMİŞ HARBİDEN DESENE..
  • allah rahmet eylesin,adam bir kötülük yapmamışki.
    kınayan kişiler kendisine baksın!
  • O dede'de tık yoktur be.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2000watts

allah rahmet eylesin,adam bir kötülük yapmamışki.
    kınayan kişiler kendisine baksın!

Efendim bişey mi dedin ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolga0624

evt itiraz etmiycem belki de haklısınız ama napıyım 72 yaşında adamın ne işi var orda

nıye dıger yaslarda gıdınce ayıp olmuoda 72 yasında mı gıdınce ayıp oluor ? hic 1 yasta gidilmemesi 1 yer
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramgen

http://www.haberturk.com/news/205725.html

Bir insan icin ne kadar kotu bir son degil mi?
    (inananlar icin diyorum...)

Allah(cc) tum muslumanlara hayirli olum nasip etsin...

azg.nlığın sonu budur işte

• Allah için birisi bana zina nın güzel tarafını söylesin ya.Birisi gidin demiş tavsiye ediyorum demiş.Sen nasıl olurda insanları harama teşvik edersin.Adam ölebileceği en pis yerlerden birinde ölmüş.Allah rahmet eylesin taksiratını affeylesin
  • Her koyun kendi bacağından asılır. Bu formdaki herkes Müslüman değil arkadaşlar, diğer dinlere mensup arkadaşlarda var. Bundan dolayı yorumları farklı yerlere çekmeyelim. Ben müslümanım ve zina benim inanışıma ve kutsal kabul ettiğim değerlere göre haramdır. Gerisi beni bağlamaz ve alakadar etmez. Ölen insanında arkasından birşey diyemem. İnsan gittiği yolda ölür...
  • Herif tam anlamıyla mok yoluna gitmiş ya .
  • quote:

Orjinalden alıntı: GÖRKEMKAZAN

muameleye dayanamadı heralde...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.