Şimdi Ara

#*7337#

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar d900i telefonum var bi arkadaşım şaka olsun diye bu kodu girdi.. tel şebeke bulamıorm

eeprom reset & unlock komutun işlevi..
    yardımcı olabilecek var mı?

acil plz!

• imei silinmiş mi ona bi bakar mısın?
  • iemi silinmiş..
    ne yapmam lazım?
    eski iemi numaramı bilmiorm..
  • tahmin ettiğim sorun, imei silindiği için doğal olarak şebekeye kaydolamıyor telefon. eski imei numaran telefonun kutusunda, garanti belgesinde ve telefonun arka kapağını açıp pilini çıkarttığında arkadaki etikette yazılıdır. telefonlara imei numarası atan telefonculardan yaptırtabilirsin. servise götürürsen garanti kapsamından çıkar...
  • tel zaten garantili değil..
    0 gibi tel..
    arkasında yazıyor teşekkür ederim..

teknik servissiz olmayacak ha :) olsun.
  • yok yok, teknik servis veya flash kablosu şart. servise götürsen daha ucuz :D
  • 2.elciye götürecem..
    hatta ankarayı biliorsan telefon pazarı kızılay biliorsundur ne kdr alırlar ki?
  • ankarayı hiç bilmiyorum arkadaşım yaa, istanbuldayım ben. bi ara baya modaydı bunlar hani TK kayıt altına alıyodu falan telefonlar kapanmaya başlamıştı.. herkes vitrine "imei değişikliği yapılmamaktadır" falan yazıp içerde işi götürüyodu. şuan piyasasından hiç haberim yok. büyük bi miktar olacağını zannetmiyorum, olmazsa biraz dolaş ve pazarlık yap. çünkü adama maliyeti hiç yok yani, sadece elindeki flash kablosuyla bağlayıp yeni imei yazıcak..
  • imei numaram kayıtlıymış
    sorun yok sadece ben mal gibi 0ladım. :)
  • o nasıl oldu yaa? :D düzeldiğine göre orasını karıştırmayalım, hadi geçmiş olsun :)
  • geçmiş olsun dostum bende bir arkadaşın e250 sini fabrika ayarlarına döndürücekken her zaman yaptığım iş salak lığıma denk gelmişti bu kodu listemden girmişdim...şebeke devresi yani eprom u sıfırlıyor tek yolu imei flahs pro suyla geri yazmak oda kabul ederse...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.