zevk meselesi fazlada eleştirmemek lazım.Sonuçta aln razı satan razı olduktan sonra
quote:
Orjinalden alıntı: gt-40
BAK MERAKLISI OLSAM BU ARAÇ ÇOK GÜZEL ÇÜNKÜ ORJ.BOZULMAMIŞ.ÇOKTA TEMİZ AMA TUTUP ALAKASIZ MOD.EMEK +PARA HARCAMIŞLAR BEN ONA ÜZÜLÜYORUM ALSINLAR ORJ.TOPLAT SAT.TERTEMİZ Bİ ARAÇ MERAKLILARI BUNU KAÇIRMAZ GİBİME GELİYOR.BAŞARILI OLMUŞ...
Bak bu araba o fiyata satılabilir. Tamamen orjinal çünkü.
Bende meraklısı olsam, kesinkle alırdım. Belli yani, araç az kullanılmış, orjinal.
BENİM PARAM FAZLA! OLSA VE ARABA KOLEKSİYONCUSU OLSAM ALIRIM. 9000 A ATARIM GARAJA BEKLESİN.9000 BORSADA 1 GÜNDE KAZANANLAR VAR
1- Bu araca hiçbir sigorta şirketi kasko poliçesi düzenlemez. 2- Acente v.s. çok kuvvetli tanıdıklarınız varsa ola ki hasbelkader kasko yaptırabildiniz ve aracınız çalındı; sigorta şirketi modifiyesine bakmaz 2.el piyasa değeri olan maksimum 3.500 YTL verir. 3- Yine ola ki kasko yaptırdınız ve tamponların başına birşey geldi, sigorta çıkma 124 tampon parasını öder (tahmini 50 YTL) 4- Bu araç, özel oto parkınız yoksa anında yürütülür ve doğru Anadolu' ya parçaları gönderilir.
Bu tip araçları almak özel otoparkınız yoksa akıl işi değildir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme