Şimdi Ara

75.000 TL'ye kadar yeni araba almak istiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
2.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün renault bayisinde 1.6 130 hp dci megane st gt line vardı.

bi xenon , panoromik cam tavan ve teknoloji paketi ile birlikte 75.000 tl fiyat çekilmiş.

Gerçekten kafayı yemişler , araç güzel , donanımlar güzel ama fiyat kafa yedirten cinsten.

70-80.000 tl civarı bütçemiz var ve c segmenti araçlara bakar olduk.
  • 80 bine kadar çıkabiliyorsan 2013 comfortline passat 1.6 tdi öneririm. bizzat dsg şanzumanlısını ben sipariş verdim kendime
  • golf 7 highline alabilirsin tam o fiyata, onada sürücüyle birlikte 5 kişi sığar, golf bu fiyata gelıyor dıye yazdım (dolusu)

en aızndan düşünülebilir bakarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HondAta

70-80.000 tl civarı bütçemiz var ve c segmenti araçlara bakar olduk.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeliMemo3.5

Arkadaşlar 75 bin Tl'ye kadar 5 kişilik, ekonomik ve kesinlikle otomatik bir araç almak istiyorum. Şu an kullandığım araç 2010 model Peugeot 5008 ama artık 5 kişilik araç kullanmak istiyorum. Aklımda Vw Jetta var şu an. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler :)

Jetta mı ? Evet evet jetta alın iyi bir seçim olur.hatta üzerine 6-7 bin daha koyun match donanımlı olanı alın,güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: BirDHayranı

quote:

Arkadaşlar 75 bin Tl'ye kadar 5 kişilik, ekonomik ve kesinlikle otomatik bir araç almak istiyorum. Şu an kullandığım araç 2010 model Peugeot 5008 ama artık 5 kişilik araç kullanmak istiyorum. Aklımda Vw Jetta var şu an. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler :)

Jetta mı ? Evet evet jetta alın iyi bir seçim olur.hatta üzerine 6-7 bin daha koyun match donanımlı olanı alın,güle güle kullanın

malzeme kalitesi iyi olsaydı jetta 90 bine bile alıcı bulurdu
    edit:şaka şaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-323E4D72D -- 25 Nisan 2013; 23:25:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CakirAkinSen

quote:

Orijinalden alıntı: BirDHayranı

quote:

malzeme kalitesi iyi olsaydı jetta 90 bine bile alıcı bulurdu
    edit:şaka şaka

Ciddiye alıp cevap vermek üzereydim az kalsın

• Bu fikrinizden en acil şekilde kurtulun lütfen para ve ruh sağlığınızı önemsemelisiniz jetta ve 75 bin tl bütce ayırmanızdan bahsediyorum tabiki

Yeni ford mondeo yu bekleyin derim hali hazırda aracınız var YENİ kasa beklentilerinizi her sekilde karşılayacak ve emeğiniz karşılığınıda kazandığınız paranın hakkını verecektir .

D segmenti dışında hiç bir araca bakmayın , Golf ü öneren arkadaşıda ciddiye almamanızı öneririm .
  • mercedes c180
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheApproachingCurve

trendline passat 1.6 tdi dsg olabilir o fiyata

Edit: Pardon Jetta diye okumuşum. Geç oldu ben yatayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheStig -- 26 Nisan 2013; 4:58:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: svs.jokerr

Bu fikrinizden en acil şekilde kurtulun lütfen para ve ruh sağlığınızı önemsemelisiniz jetta ve 75 bin tl bütce ayırmanızdan bahsediyorum tabiki

Yeni ford mondeo yu bekleyin derim hali hazırda aracınız var YENİ kasa beklentilerinizi her sekilde karşılayacak ve emeğiniz karşılığınıda kazandığınız paranın hakkını verecektir .

D segmenti dışında hiç bir araca bakmayın , Golf ü öneren arkadaşıda ciddiye almamanızı öneririm .

Yeni Mondeo'nun gelmesi için 1 sene daha var deniliyor.

• Bence de 2014 bekleyebilirseniz 0 Mondeo veya İnsignia. İnsignia'nin arkasi belki 5 kisi icin uygun olmayabilir ama.

Ya da ikinci el C180.

Bence baska araba yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • insignia
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciddi kedi

insignia

+1

imza süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

quote:

Orijinalden alıntı: ciddi kedi

insignia

+1

imza süper

• quote:

Trendline donanım düşük kalıyor. Zorlarsam 80 bin civarına çıkabilirim sanırım

yeni skoda octavia yı arıyorsunuz siz
  • 35 liralık bilete 500 lira istersen ararsın tabi 75.000 TL lik araba. Malileyeye şikayet ediyorum seni.
  • jettaya o kadar para verilmez.5 kişilik aile aracı olarak ford c-max öneririm.

• 2.el 2.0 DCİ Otomatik Latitude Executive
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.