Şimdi Ara

75 OBP BOUN CENG MÜMKÜN MÜ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Liseye ortalama 400 puanla yerleşmiştim zamanında.
    Bu sene 12.sınıfım.Dershane ile hareket ediyorum hocalar gayet iyi.
    Matematik ve fizik temelim var.9,10,11 de özel dersler almıştım.Bu sene dershaneye yazılınca bıraktım haliyle fakat bu 2 derste kendime güveniyorum.
    Denemlerde Türkçe min 25 max 29 geliyor.
    Matematik de max 27'yi gördüm.
    Fen ve sosyal batık durumda.
    Yani 55-60 net civarı yapıyorum tyt denemesinde.
    Dershane daha tyt bitirmedi.Dolayısıyla ben de onlarla paralel gittiğim için ayt başlamadım ama 11 matematiğini ve fiziğini sağlam tutmuştum zamanında.
    Hedefim BOUN bilgisayar mühendisliği fakat 4 senelik diploma notum 100 üstünden tahminen 75 gelicek bu da 45 obp demek.
    Çok iyi yapsam bile obp geri atacağı için hedefime ulaşamayacağımı düşünüyorum.Bu da inanılmaz bir motivasyon/moral düşüklüğüne sebebiyet veriyor.
    Daha önce düşük obp'ye rağmen çok güzel yerler kazanan benle aynı durumdan muzdarip olan kişiler varsa paylaşın lütfen bana ve diğerlerine moral olur mutlaka...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potami964 -- 29 Ekim 2018; 18:31:48 >

• Dostum moral bozmak gibi olmasın ama matematiğine güvenip de en fazla 27 de ne bileyim... Ben de 12 yim bu sene ilk defa dershaneye gidiyorum. Özel ders hayatımda hiç almadım. Matematikte tyt için en az 35 ayt için 33 gördüm. Bence boun için baya asılman gerek. Bunu sadece daha çok çalışmanı tavsiye etmek için yazdım. Üzüldüysen affola.
  • Oathbreaker. kullanıcısına yanıt
    Açıkçası ben de bu netleri görünce şaşırmıştım .
    Hatta "Matematiğe güveniyorduk sonuca bak..." demiştim kendi kendime.
    Çalışıyorum genel olarak fakat motivasyonum çok çabuk düşüyor...
    Bu arada üzülmedim,kırılmadım.
    Yorumunuz için müteşekkir oldum.
  • Üstteki arkadaşa katılıyorum işin çok zor bence.Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
  • LawLove kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim,sizin de öyle olması dileklerimle...
  • Boun olmaz bu netlerle bilgi eksikliğinde vardır senin. İşin çok uzun imkansıza yakın. Keşke olsa be birader
  • 100k yaparsan öp başına koy
  • Ham sıralamada ilk 100 e girersen mümkün ama sen bu sene ve hatta %90 mezuna kalsan bile giremezsin maalesef. Benim obp de 75.

Benim hedefim hamda ilk 100, şuan hacettepede hazirligim ve sınava tekrar hazirlaniyorum 2020 de gireceğim yani 2 yıl universitede hazirlanmis olacağım. 2 sene de 12. sinif ve mezun senesi dersek ham siralamada ilk 100 için 4 sene hazirlanmis olacagim isin zorlugunu sen tahmin et yani

Ben Boğaziçi değil Bilkent istiyorum ama.
  • Selamlar hocam öncelikle milletin öyle böyle demesiyle olmuyor bu işler normalde pek cevap yazmıyorum böyle boş konulara ama sizin gerçekten üzüldüğünüzü hissettim vereyim dedim :) Hocam sürekli çalışırsanız zaten netleriniz artacaktır onu problem etmeyin 11.sınıfta 20-25 net olan matematiğimi şuan 39-40 a çıkardım hatta genelde de full geliyor yani çalışmamak için kılıf bulmaktır bence opbm düşük demek. Sizin için bir örnek daha veriyorum 81 obp ile arkadaşım ( o da sene başladığında 65 net falan yapıyordu geçen sene) 2k ya girdi yerleştirmede. Kendine ayı hedefle hocam ulaşamassan bile yıldızların arasında kalırsın. Başarılar diliyorum zaman kaybetmeyin buralarda :)
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi bölümü istiyorsun bir de seneye okulla birlikte mi hazırlanacaksın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

Ham sıralamada ilk 100 e girersen mümkün ama sen bu sene ve hatta %90 mezuna kalsan bile giremezsin maalesef. Benim obp de 75.

Benim hedefim hamda ilk 100, şuan hacettepede hazirligim ve sınava tekrar hazirlaniyorum 2020 de gireceğim yani 2 yıl universitede hazirlanmis olacağım. 2 sene de 12. sinif ve mezun senesi dersek ham siralamada ilk 100 için 4 sene hazirlanmis olacagim isin zorlugunu sen tahmin et yani

Ben Boğaziçi değil Bilkent istiyorum ama.
    Tyt'de 77 obp ile 100k yapılabilir mi peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: vizyoncukk

Hocam hangi bölümü istiyorsun bir de seneye okulla birlikte mi hazırlanacaksın ?
    bilgisayar mühendisliği istiyorum.

hayır derslere girmeyeceğim, hergün beytepe kütüphanesine gidip geleceğim.
  • Fraudell kullanıcısına yanıt
    Keşke...

Başka üniversite olsa bile boun bir ukte olarak kalacak bende...
  • thesisoul kullanıcısına yanıt
    Daha iyisi için çabalayacağım...
  • seriiiacıbademtıp S kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim.

Anlaşılan bu yolda kendi irademle sürekli çatışma içinde olacağım, ikimizin de başarması dileklerimle...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.