Şimdi Ara

75 OBP ile 6 bine girmek [Tavsiye konusu] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
26
Favori
5.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1 senelik çalışmayla efsane sonuç hocam.Ve ayrıca düşük obp var.Tebrikler.
  • Tebrik ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam iyi günler tytye kaç netle başladınız?
  • facepunchS F kullanıcısına yanıt
    Matematik temelim vardı hocam sadece. Zaten matematik kurtardı beni diyebilirim.

• Çok rahat değil hocam. Mfciler ayt çalışırken tyt konularını da pekiştirmiş oluyor ama sizde böyle bi durum yok kasmanız lazım
    Ben tyt matı youtubedan halletmedim biraz mat temelim vardı soru bankasından gidiyodum direkt konu çalışmadan.
    Soru bankası olarak üçdörtbeş tyt mat kesin tavsiyemdir muhteşem bi kitap.

• Apexs kullanıcısına yanıt
    Fizik için birey b ve fdd bitirdim. yayın denizi çözmedim ama tavsiye ederim arkadaşların sorularını çözüyodum gayet güzeldi.
    Kimya için yine palme tavsiyemdir bir de palmenin organik kimya kitabı var onu da çözmüştüm ben. Deneme olarak kesinlikle aydın yayınları kimya için.
    Biyoloji palme çıkmış sorular fdd çözdüm hepsi de gayet güzeldi.
    Ayt fen denemesi 345 ve çözüm 3d çözdüm en iyi 2 deneme budur bence ayt fen için.

• fibonacci112358 F kullanıcısına yanıt
    Aynen çözüm 3d çözdüm sınavda sanki çözüm ayt fen denemesini cozuyor gibi hissettim özellikle kimyada.Bu nedenle şimdi sarmal ayt fkb bitince çözüm 3d ve bölüm denemesi gidicem.soruları inceledim baya yakın ya.

• Karekökü tyt matematikte de öneriyor musun ? Cebir kısmı çok fazla ondan soruyorum . Bu arada tebrik ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yks tuttu -- 23 Ağustos 2019; 10:58:51 >
  • Yks tuttu Y kullanıcısına yanıt
    Karekök tyt matematik çözmedim çözen arkadaşlarım vardı soruları gayet kaliteliydi.

• Hiç temeli olmayanlar için tavsiyelerin nedir mesale.youtubedan öğrenip kolay kaynak çözüp kademe kademe çitayı artırmak ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dershane varmıydı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fibonacci112358

Fizik için birey b ve fdd bitirdim. yayın denizi çözmedim ama tavsiye ederim arkadaşların sorularını çözüyodum gayet güzeldi.
    Kimya için yine palme tavsiyemdir bir de palmenin organik kimya kitabı var onu da çözmüştüm ben. Deneme olarak kesinlikle aydın yayınları kimya için.
    Biyoloji palme çıkmış sorular fdd çözdüm hepsi de gayet güzeldi.
    Ayt fen denemesi 345 ve çözüm 3d çözdüm en iyi 2 deneme budur bence ayt fen için.
    Hocam temeli olmayanlar için palme iyi bir kaynak mı? Benim matematik temelim var ama fizik kimya biyoloji sıfırdan farksız. Palme fizik biraz baktım ama 2.ünitede çok takıldım. Konu anlatımı ile sorular çok farklı geldi ve soru çözümleri de yok. Yayın denizi aldım 0'dan başlayanlar için olan bir kitabını onu daha iyi anlıyorum.

Ama ben unutacam mantığıyla bir türlü ilerleyemiyorum. Sürekli tekrar yapmaya çalışıyorum.

• Hocam bi konu açmıştım ona bir bakabilir misiniz rica etsem

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.