Şimdi Ara

750-900 TL arası telefon ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben Windows Phone olmayan , özellikle web performansı iyi olan , kasmadan sorunsuz oyun oynayabileceğim , 750-900 tl fiyat aralığındaki sağlam bir telefon arıyorum.Ayrıca 1000 TL ve üstündeki telefonlarda kampanyalar oluyor , kampanyadaki sağlam telefonlarıda atarsanız iyi olur. Şu an Xperia L almayı düşünüyorum fakat daha fazla öneriye ihtiyacım var.

• 900 altında adreno 305 ekran kartı ıle en ıyı oyın performansı xperia L de.tavsıye ederım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tav2612

900 altında adreno 305 ekran kartı ıle en ıyı oyın performansı xperia L de.tavsıye ederım.
    Sony Xperia L C2105 845 TL güzel telefon

http://www.tekuygun.com/search/Xperia%20L/1/30/0/[654-10000]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enigmaxp

Arkadaşlar ben Windows Phone olmayan , özellikle web performansı iyi olan , kasmadan sorunsuz oyun oynayabileceğim , 750-900 tl fiyat aralığındaki sağlam bir telefon arıyorum.Ayrıca 1000 TL ve üstündeki telefonlarda kampanyalar oluyor , kampanyadaki sağlam telefonlarıda atarsanız iyi olur. Şu an Xperia L almayı düşünüyorum fakat daha fazla öneriye ihtiyacım var.

900 altındakı baska adaylar gereksız kafa karısıklıgı olur sadace,Xperıa L

• Xperia Lguxel ve fiyatina gore cok iyibir telefon.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grndy80

Xperia Lguxel ve fiyatina gore cok iyibir telefon.
    kliksadan 800 e kız kardesıme l aldık acayip performanslı cihaz. bu fiyata bundan iyisi yok zaten. caper bile 900 e satarken 2 yıl oncekı gpu lu telefonu. bu telefon bu fiyata gercekten bedava
  • quote:

Orijinalden alıntı: mipa90

kliksadan 800 e kız kardesıme l aldık acayip performanslı cihaz. bu fiyata bundan iyisi yok zaten. caper bile 900 e satarken 2 yıl oncekı gpu lu telefonu. bu telefon bu fiyata gercekten bedava

Alıntıları Göster
    Bence htc one miniyi bekleyene kadar biraz daha para ekle ve onu al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERIC CLAPTON

one miniye vereceği parayla xperia sp alınabiliyorken kim one mini alır? 800 liralık xperia l bile one minideki gpu yu kullanıyor. xperia l bile one miniden performanslı calısır. ekran avantajından dolayı
  • O fiyata alabileceğin en iyi telefon XPeria L'dir. Seni de rahat 2-3 sene götürür gibi. XPeria L almanı tavsiye ederim

• quote:

quote:

one miniye vereceği parayla xperia sp alınabiliyorken kim one mini alır? 800 liralık xperia l bile one minideki gpu yu kullanıyor. xperia l bile one miniden performanslı calısır. ekran avantajından dolayı

One mini fiyatı daha belli değil fakat

Çözünürlük , batarya , işlemci , tasarımı daha iyi tabi tasarım güzelliği kişiye göre değişir ancak daha fiyatı 900-950 lira civarı olursa 150 tl daha koyup one mini alma taraftarıyım ben tabi alacak kişininde kendi fikrine kalmıştır açıkçaası

• quote:

quote:

quote:

Çözünürlük , batarya , işlemci , tasarımı daha iyi tabi tasarım güzelliği kişiye göre değişir ancak daha fiyatı 900-950 lira civarı olursa 150 tl daha koyup one mini alma taraftarıyım ben tabi alacak kişininde kendi fikrine kalmıştır açıkçaası

Alıntıları Göster
    Beyler bütçemi biraz daha artırıyorum peki şu 3 ü içinden hangisini tavsiye edersiniz ;

LG Optimus L9
    Huawei Ascend P6
    HTC One mini

• Enigmaxp kullanıcısına yanıt
    bekle ve one mini'yi ilk sıraya koy :D
  • 100 lira ekleyip nexus al olmadı xperia l

• quote:

quote:

quote:

cozunurluk ve bataryada onde sadece ıslemcı mımarılerı aynı ekran kartı aynı. hatta hd ekran olması xperia l yi aynıı ekran kartında cok daha akıcı olmasını saglıyor dusuk cozunurlukten dolayı. one mini 1100 liranın altında çıkmaz s4 mınıye bakın anlarsınız ne demek ıstedıgımı

• quote:

Beyler bütçemi biraz daha artırıyorum peki şu 3 ü içinden hangisini tavsiye edersiniz ;

LG Optimus L9
    Huawei Ascend P6
    HTC One mini

xperia l optimus l9dan performanslıdır. onlarla aynı fıyata xperia sp alın derim batarya+performans olarak hepsınden ustun 1150 tl ye sıfırı var hemde
    http://www.bizdeuygun.com/Sony-Xperia-SP_122648.html?ref=akakce&v=1.57.9#1

• quote:

quote:

LG Optimus L9
    Huawei Ascend P6
    HTC One mini

xperia l optimus l9dan performanslıdır. onlarla aynı fıyata xperia sp alın derim batarya+performans olarak hepsınden ustun 1150 tl ye sıfırı var hemde
    http://www.bizdeuygun.com/Sony-Xperia-SP_122648.html?ref=akakce&v=1.57.9#1

Alıntıları Göster
    xperia l ile sp aynı fiyat öyle mi :D:D z de aynı fiyat. ama stok kalmamış.

• 900 un ustıne cıkıyorsan xperia sp ye gozatmanı onerırım kesınlıkle.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet19

komik duruma düşürmüşsün ken dini yorumu iyice anlada oyle yaz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet19

komik duruma düşürmüşsün ken dini yorumu iyice anlada oyle yaz

Alıntıları Göster
    Geliştirdiğin bütçene ve seçim yapacağın üç cihazı göz önünde bulundurursak HTC One Mini çok daha iyi bir seçim olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaptan reyiz

Geliştirdiğin bütçene ve seçim yapacağın üç cihazı göz önünde bulundurursak HTC One Mini çok daha iyi bir seçim olacaktır.

Alıntıları Göster
    general mobile discovery yada lg 4x hd
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.