Şimdi Ara

750 tl ye kadar discovery hariç tlfn tavsiyesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hukuksever

quote:

Orijinalden alıntı: gokhangokhan33

quote:

Orijinalden alıntı: Amorcalient

quote:

hocam gmd 2 çıkacak 850 liraya s4 le kapışacak güçte ve yakında 599 liraya 1 gb ramli lumia 525 çıkacak tam f/p lik

Gmd2 ne zaman çıkıcak ?

yakında ama türkiyeye geç gelebilirmiş telefon özellikleri tam şöyle 2 gb ram 4 çekirdekli 1.5 ghz işlemci gibiydi tam aklımda değil ama bu dediklerim kesin tahmini fiyat 850-900 tl olabilirmiş

Ya bu özellikler enfes olur hocam şu an sabırım telpa görevlisiyle konuşuyoruz ;)

:D o kadar bilgi verdik sizinde bir bilginiz varsa
    benim konuya el atarmısınızhttp://forum.donanimhaber.com/m_86159083/f_//tm.htm#86161538

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CodeineLife -- 6 Ocak 2014; 18:38:30 >

• quote:

quote:

hocam gmd 2 çıkacak 850 liraya s4 le kapışacak güçte ve yakında 599 liraya 1 gb ramli lumia 525 çıkacak tam f/p lik

Gmd2 ne zaman çıkıcak ?

http://forum.shiftdelete.net/general-mobile/353088-general-mobile-discovery-2-ozellikler-fiyat-inceleme.html

• hukuksever kullanıcısına yanıt
    Saolun telefon güzel şuan discovery kullaniyorum cikarsa bunu satip onu alabilirim işlemcisi 8 çekirdekli olsa iyi olurdu ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Saolun telefon güzel şuan discovery kullaniyorum cikarsa bunu satip onu alabilirim işlemcisi 8 çekirdekli olsa iyi olurdu ama.

Ben açıkçası geleceğini düşünmüyorum yaza kadar bunlar sadece tahminde bulunmuş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.