Şimdi Ara

750 wat psu da no video sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam herkese arkadaslar sorun soyle başladı bundan bır kac hafta once pc ye baglı olan 3 hdd den once filmlerin oldugu sonra diğer arşıvımın oldugu hdd ler artık pc tarafından gorunmuyordu tek tek denemdım hepsı calısıyor du bende sorun psu da dıye psu almaya karar verdım ve arastımaya başladı bu esnada pc de sadece win 7 nın oldugu hdd ekran kartı baglı idi bende gecen gun su psu yu aldım High Power Element Smart 750W Mavi Ledli 80+ Bronze 56A@12V Power Supply (HP-EP-750S) dün pcye bagladım herseyi benım ankart eskı oldugu için 24 ve 4 pinlı bu psu 24 +8 li bende bunun anakarta uygun olan ucunu bagladım pcyı actım hersey calısyor ama ekran yokru bende onborduda denedım yıne aynı sorun vardı tuttum eskı 300 vatlık psu yu bagladım ekran gerı geldı calıstı pc yenı aldıgım 750 vatlık psuyu bır baska pc de denedım orada sorunsuz bır sekıdle calıstı anakartı yerıden soktum temızledım remlerı soktum yer degıstırdım ne yaptıysam olmadı bu konuda yardımınızı beklıyorum

asus p5 lmx ana kart
    nvidıa gt220 ekrankartı
    High Power Element Smart 750W Mavi Ledli 80+ Bronze 56A@12V Power Supply (HP-EP-750S) yenı aldıgım psu

eskı psuda 300 wat kasa uzrınde gelen psu

• quote:

Orijinalden alıntı: hasansabbah123

selam herkese arkadaslar sorun soyle başladı bundan bır kac hafta once pc ye baglı olan 3 hdd den once filmlerin oldugu sonra diğer arşıvımın oldugu hdd ler artık pc tarafından gorunmuyordu tek tek denemdım hepsı calısıyor du bende sorun psu da dıye psu almaya karar verdım ve arastımaya başladı bu esnada pc de sadece win 7 nın oldugu hdd ekran kartı baglı idi bende gecen gun su psu yu aldım High Power Element Smart 750W Mavi Ledli 80+ Bronze 56A@12V Power Supply (HP-EP-750S) dün pcye bagladım herseyi benım ankart eskı oldugu için 24 ve 4 pinlı bu psu 24 +8 li bende bunun anakarta uygun olan ucunu bagladım pcyı actım hersey calısyor ama ekran yokru bende onborduda denedım yıne aynı sorun vardı tuttum eskı 300 vatlık psu yu bagladım ekran gerı geldı calıstı pc yenı aldıgım 750 vatlık psuyu bır baska pc de denedım orada sorunsuz bır sekıdle calıstı anakartı yerıden soktum temızledım remlerı soktum yer degıstırdım ne yaptıysam olmadı bu konuda yardımınızı beklıyorum

asus p5 lmx ana kart
    nvidıa gt220 ekrankartı
    High Power Element Smart 750W Mavi Ledli 80+ Bronze 56A@12V Power Supply (HP-EP-750S) yenı aldıgım psu

eskı psuda 300 wat kasa uzrınde gelen psu

750 w o bilgisayar çok değilmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

oncelikle sunu soyluyeyım o zaman ben bu psu yu almadan once hesaplama yaptım var olan pc özeliklerı 550 wat cekıyordu bende ileride alacagım yenı bir pc de yıne aldıgım bu psu yu kullana bilmek ıcın bu kadar yuksek olmasına ozen gosterdım ve maksımum cıkısı 675 wat

pc nın özeliklerı soyle

asus p5 lmx anakart
    intel pentium d 3,0 ghz
    3gb drr2 rem
    nvıdıa gt220
    creatıve xfi gamer ses kartı
    160 +160+80 hdd
    dvdrw
    kart okuyucu bluetot falan filan
  • quote:

quote:

oncelikle sunu soyluyeyım o zaman ben bu psu yu almadan once hesaplama yaptım var olan pc özeliklerı 550 wat cekıyordu bende ileride alacagım yenı bir pc de yıne aldıgım bu psu yu kullana bilmek ıcın bu kadar yuksek olmasına ozen gosterdım ve maksımum cıkısı 675 wat

pc nın özeliklerı soyle

asus p5 lmx anakart
    intel pentium d 3,0 ghz
    3gb drr2 rem
    nvıdıa gt220
    creatıve xfi gamer ses kartı
    160 +160+80 hdd
    dvdrw
    kart okuyucu bluetot falan filan

dalga geçiyorsunuz değilmi?
    300w psu taksanızda çalışır o pc

• arkdasım neden dalga geceyım sorunum var cözmeye calısyorum var olan psu zaten 300 wat ama yetmıyor yazı cıkartırkan usblerden bırı dusuyor hddlerı bazen gormuyor ve bıldıgım kadarı ıle pentium de zaten tek başına 90 wat cekıyor

ve ileride i7 bir işlemci yenı bir anakart ne bileyım daha yuksek bir konfıgrason yapabilirm diye bu psuyu aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasansabbah123 -- 26 Ocak 2014; 21:21:57 >
  • quote:

arkdasım neden dalga geceyım sorunum var cözmeye calısyorum var olan psu zaten 300 wat ama yetmıyor yazı cıkartırkan usblerden bırı dusuyor hddlerı bazen gormuyor ve bıldıgım kadarı ıle pentium de zaten tek başına 90 wat cekıyor

ve ileride i7 bir işlemci yenı bir anakart ne bileyım daha yuksek bir konfıgrason yapabilirm diye bu psuyu aldım

orada 2-3 tane ekran kartı güç çıkışı olacak hepsini deneyin
  • quote:

quote:

arkdasım neden dalga geceyım sorunum var cözmeye calısyorum var olan psu zaten 300 wat ama yetmıyor yazı cıkartırkan usblerden bırı dusuyor hddlerı bazen gormuyor ve bıldıgım kadarı ıle pentium de zaten tek başına 90 wat cekıyor

orada 2-3 tane ekran kartı güç çıkışı olacak hepsini deneyin

var olan ekran kartım harıcı güç gereksınımı duymuyor ki bu dediğini yapayım

dediğim gibi ddr 2 baska bir pc de denedım cok guzel bir sekılde calıstı bu psu ama ne hıkmetse bende calısmıyor bır tanıdık pc tamırcısı eskı anakartın bukadar yuksek bir psu ya uyumlu olmaya bılır dıyo ama bu bana pek mantıklı gelmedı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sorun psudan kaynaklanıyormus beyler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.