Şimdi Ara

7500 ytl ye ögrenci arabası yardım!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
4.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cranberry_666

uno içinde enjeksiyonlu olanları lpg de sorun yaratıyormuş die okudum forumda

doğrudur ama sorun injeksiyonlu olmasından değil motorun küçük olmasından kaynaklanıyor.hemde araba küçük 4 arkadaş binmeye kalkarsan hem yolda gidemez hemde yakıtı su gibi içer. fazla zorlamadan en fazla iki kişi şehir içinde kullanabilirsin.sırf bu yüzden 4 sene önce öğrenciyken ono yerine doğan almıştım.
  • ben twingo derim; aynı şekilde 7500 civarına araba bakıyorum kendime ve 99 twingo düşünüyorum airbagli panaromik açılır tavanlı elektrikli ayna+camlı
  • Uno yerine o fiyata palio almak daha mantıklı olur en azından daha gelişmiş bir araba 1.4 palio alırsan normal sistem tüp taktırırsın ucuz ucuz gidersin zaten kendisi tek noktadan enjeksiyonlu ondan eski sistem ile sorunsuz oluyor.Motoru aslında enjeksiyonlu uno ile aynı olması lazım ama lpg de sorunlu araçlar değil fabrika çıkışı aynı motora sahip sienalar var palio 1. tercihin olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: m.C.k.

ben twingo derim; aynı şekilde 7500 civarına araba bakıyorum kendime ve 99 twingo düşünüyorum airbagli panaromik açılır tavanlı elektrikli ayna+camlı

+1 süper fikir
  • scooter tarzı birşeyler de öğrenciye gider aslında
  • quote:

ben twingo derim; aynı şekilde 7500 civarına araba bakıyorum kendime ve 99 twingo düşünüyorum airbagli panaromik açılır tavanlı elektrikli ayna+camlı

Dostum imzanda 3 tane araba var niye araba bakıyosunki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@lken -- 19 Şubat 2007; 15:14:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: K@lken

quote:

laguna satılık, plazada yatıyor; hrv annemde scenic pederde
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: K@lken

quote:

laguna satılık, plazada yatıyor; hrv annemde scenic pederde

Benimde arabam yok annemin arabasını kullanıyorum sonuçta o paralara alacağın araçta HRV nin karizması olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@lken -- 19 Şubat 2007; 15:32:25 >

• arkadslar twingo iyide 7000 e bulanmaz temizi gibime gelio.600-800 ytlde üstüne lma fln +bakım için. unolar la ilgili okudum forumda 2 gündür forumu okumaktan gözlerim bozuldu bu unoların hangisi tavsiye edersiniz peki s sx sxie 60s 70s... lpgde sorun oluomus enjeksiyonlularda, sxlerde eco die bişi varmış sık sık arza yaparmış oda 500den fazlamış.. neticede bu aracı ben kendi ögrenci bütcemle bakıcam ve ailemden habersiz alınacak bi arac olucak.ekonomi aparca fiyat yakıt bnm için cok önemli. 1 bilemedin 2 sene sonra satıcam. twingo yunun satması unoya nazaran daha zor gibime gelio. bu dediklerim içinde bana tawsiyeleriniz baska önerilerinizi bekliorum.

bu forumu cok sewiorum herkes herzmn seferberlik ilan edio cookk coookk tesekürler
  • ve 70s le unu s arasındaki fark nedir?? 70s alsam sx dıs görünümü yapmak için ne harcarım? sxlerin görüntüsü cok daha güze. tamponları boyatıp sis taksak benzicek gibi duruyo olurmu? olursa ne kadara patlar? ve lpg siz az km yapmıs bi 70s bulsam alsam sona lpgyi kendim takatırsam dahamı iyi olur? bakımlarını yaptırıp bu mikserli tüp dediklerinden? üstüne alma+bakım+lpg+ruhasata işletme fln bana ne kdra mal olur ?
  • arkadasım ben 1.5 seneye yakındır lpgli olarak uno sx kullanıyorum ve hiç bir sorunla karşılaşmadım söylendigi gibi.bu hepsinde sorun olmayacak anlamına gelemz tabii ki ama benzinli bi araçın motoru iyi ise lpg dede sorun olmayacagını düşünüyorum.ayrıca takılan lpg nin de bilgili kişilerce takılması önemli.bu arada aracı sürekli lpgde kullanmakta çeşitli sorunlar çıkartabilir.eger uno düşünüyorsan benzinde yakıtları fazla bu sebepten lpg tercih ediliyor.ben kendimden bildigim için uno derim.elden çıkartmasıda diğer seçeneklere göre biraz daha kolay.ayrıca bakım olarakda ucuz
  • valla skoda felicia yada kia sephia derim hem yüksek model alırsın hemde ucuz aslında hyundai accentte hiç fena olmaz
  • Bende sana bır araba onerıyım Lada Samara tam tepe tepe kullanılacak bır araba.Okulun bıtırıp kendıne araba alana kadar senı ıdare eder.1.5 motor gayetde guclu bır arabadır.Ilk bakısta hurda yıgını gozukebılır ama kargaya yavrusu şahin gibi gözükür
  • quote:

Orjinalden alıntı: rochss

Bende sana bır araba onerıyım Lada Samara tam tepe tepe kullanılacak bır araba.Okulun bıtırıp kendıne araba alana kadar senı ıdare eder.1.5 motor gayetde guclu bır arabadır.Ilk bakısta hurda yıgını gozukebılır ama kargaya yavrusu şahin gibi gözükür

katılıyorum 4 milyara kapatırsın...Bizdede var öğrenci adamız 130-140 ykr falan yakıyor...Ayrıca parçasıda oldukça ucuz...3 milyarda cebine kalır.. illa karizmam olsun istiyosan ayrı
  • DOSTUM BENDE DAHA ÖNCE KAPLUMBAĞA VARDI.3000 E ALIRSIN TADINDAN YENMEZ.HİÇ DÜŞÜNDÜNMÜ ÇOK KEYİFLİDİR AMA KOLLARININ GÜÇLÜ OLMASI LAZIM .ÇÜNKÜ BİRAZ SETTİR AMA ACAİP KARİZMADIR BENCE TAM SANA HİTAP EDEN Bİ ARAÇ MUTLAKA ALMASANDA BİR BAK.VALLAHİ ACAİP BAĞIMLILIK YAPIYOR.DAHA SONRA BUGATTİ VERYON BİLE SANA YAVAN GELİR KAPLUMBAĞADAN SONRA....BİRAZ FAZLA SALLADIM AMA OLSUN..BENİM ARACIMDA BUNUN AYNISI İDİ FOTO ALINTIDIR

7500 ytl ye ögrenci arabası yardım!!!
  • ben de öğrenciyim. bir hafta kadar önce sizinki kadar bütçem olmadığı için tertemiz bi lada samara aldım 92 model.

Ama eğer param olsaydı biraz daha, İtalyan unolardan alacaktım kesinlikle. bi de güzel bi lpg attıracaktım , rahat rahat binecektim.

çok güzel bi araba , kullandım biraz.
  • arkadaslar ben de 97 model twingo 8000ytl var temiz. dusunenlerle goruselim. pazarlık da olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cilikka

tipo alsana daha genis araba

genişlik ve ogrenci arabası diyosan: twingo... (kullanan bilir)
  • benim sana onerecegim araba lada vega'dır.simdi mutlaka karsi cikanlar olacak ama bunlarin cogu bu arabayi tanimayan arkadaslardan gelir bu da onyargı meselesi...
    bu fiyata 2001 model,dusuk kilometrede cok temiz bir vega alabilirsin...benim dayimda var 3 senedir,ben de kullandim sana + ve - lerini yazayim...
    artilari:
    -uno gibi kagit kaportali araclardan cok cok saglam bir kaportasi,guclu bir sacı var!...bu saglamlıgı bence cok onemli!sahsen ben uno,sahin gibi araclardan sırf bu kagıt saç olayı yuzunden hep uzak duruyorum...
    -benzin sarfiyati dusuktur,motor saglamdır..
    -arabanın yuruyen aksamı gercekten bir unoya gore daha saglamdır..
    -performansı diger seceneklerinden cok daha iyidir...
    eksileri:
    -bilmeyen adamların lada mı aldın?gibi sinir bozucu lafları...
    -ic mekandaki kalite dusuktur
    -frenleri biraz zayıf
    -motor sesi biras fazla!ama bu olay,benim hosuma gidiyor nedense!
  • Üstü açılır twingo al rahatına diyecekk yok.
    thekutlu arkadaş aldı 7500 liraya filan mal etti aracı gül gibi kullanıyor şimdi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.