Sistem toplamayı düşünüyorum da Tebilon sitesinde ilan gördüm birkaç düzenleme yaptım 30 bin TL oluyor bu kasa alınır mı? Önerilere açığım. Bilgim hiç yok denecek kadar az yardımcı olursanız sevinirim. Kasayı değiştirebilirim rastgele görünüşüne göre aldım anlamadığım için 30 bine daha iyi sistem toplanır diyorsanız o ilanı ya da linki de görmek isterim teşekkürler şimdiden. Bütçe: 25-30 bin TL ![]() |
7500f 4060 25-30 bin tl sistem önerisi

-
-
Eksik bilgi vermişim + olarak 16 gb ram almayı düşünüyorum yani bir süre sonra 16x2 32 gb yapacağım
-
Kullanacağınız işlemci stok fan ile çok ısınıyor, o sebeple kule tipi veya sıvı soğutucu almanızı öneririm.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler biraz araştırdım Thermalright Assassin King 120 iyi diyorlar bu işlemci ile onu başka siteden alacağım sanırım burada satılmıyor stok fanı çıkarıp kule tipi fanı takmam gerekiyor değil mi
-
Bana bunu önermislerdi;
https://www.gaming.gen.tr/urun/384864/thermalright-peerless-assassin-120-se-tl-c12c-6-x-6mm-isi-borulu-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
Tabi bide kasaniza uyumlu olup olmadığını kontrol ediniz
Kasaya uyumlu olup olmadığı derken boyutundan mı bahsediyorsunuz yoksa başka bi özellik olması gerekiyor mu
-
Pardon sıvı soğutma ile karıştırdım, bunlar işlemciye takılıyordu, AMD uyumlu diyor yani uyumlu olması lazım (zaten diğer forumlarda genelde bundan öneriyorlar)
Bide bütçen yeterse sıvı soğutma öneririm
Sıvı soğutmalara baktım ama bütçemi aşıyor zaten bütçem 25 26 bin falan anca karşılıyor bu kasa ile büyük ihtimalle soğutucuyu RAM yükseltirken alırım ikisini aynı anda çıkarırım
-
Oda olabilir ama o zamana kadar kule tipi dahi olsa kesinlikle öneririm zira çok ısınıyor yeni nesil/güçlü işlemciler stok kurtarmaz.
Anladım, Teşekkürler bilgiler için
-
Rica ederim😊 sıvı soğutucu içinde aklınızda
-COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2
Modeli bulunsun zira güzel bir soğutucudur kendisi,
Bayramdan sonra bende sistem almayı düşünüyorum sistemimde bunu kullanacağım Allah nasip ederse.
1tb ssd ile 30 bin sogutucuda dahil.
https://www.gaming.gen.tr/urun/347169/murat-gamsiz-mg1-amd-ryzen-5-7500f-mpk-asus-dual-geforce-rtx-4060-v2-bulk-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anakart leş, ramleri ayrı leş bunun dışında psu'yu araştırdım, Japon kapasitör kullanıyormuş. Güven verdi. 4060ların kutusuz oluşu da soru işareti. Çıkma mı nedir belli değil.
Farklı sitelerden avcılık yaparak toplamak çok daha mantıklı.
-
30 bine anca bu gelir tek tek toplasan da bisey degismez.
quote:
Orijinalden alıntı: n201
30 bine anca bu gelir tek tek toplasan da bisey degismez.Pazaramadan 4111 e bunu aldım, 500 lira puan verdi. Onu da kullandım. Bana 3600e gelmiş oldu.
Önemli olan fırsatları takip edebilmek. Cl40 Cl36 ramlere 4000den fazla fiyat çekiyorlar. İndirime elbet biri giriyor. Yakalanırsa alınır.
Bu basit bir örneğimdi. En zoru ekran kartı. 4060 bulduktan sonra geri kalan parçaları toparlamak çok daha basit.
-
Tek tek toplayinca bi zahmet rami duzgun bul,sinerji aylarda 6000mhz cl30 rami 3500-3700 lira arasindan satti.
Bu ilanı gördüm ana kart değişmiyor ne kadar fark var bilmiyorum ama MSI PRO B650M-B bu daha iyi sanırım çoğu yer B ile başlayan ana kartı öneriyor genelde
-
Çoğu site kutusuz satıyor nedense anlamadığım şekilde attığım ilanda yani fotoğraf da kutusuz diye bir ibare yok tek tek toplamak zor geliyor genelde aynı fiyat olur diye düşünüyorum az çok şuan bulmuş olduğum ilan en ucuzu diğer sitelerde 32 33 buluyor ilan
Benzer içerikler
- gürcistan media markt
- ereyon güvenilir mi
- bilgisayarımı satmak istiyorum ne kadar eder
- hotfix nedir
- oyun için amd mi intel mi
- ekran kartı resetleme
- rtx 5090 fiyat
- rtx 5090
- snapdragon 8 elite
- mx550 ekran kartı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X