belki de 7506 ya kayıt yaptığımız tarih göre hesaplanıyordur
zaten ben 24 mayısa kadar mümkün değil 50 e ulaşamam 20 hazirana kadar da zor
quote:
Orjinalden alıntı: konyaspor207
olabilr tajminen öyledir bencede zamanında 1000 e yakın kontor kazanmışımdır varya 1 sene içinde
quote:
Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16
quote:
olabilr tajminen öyledir bencede zamanında 1000 e yakın kontor kazanmışımdır varya 1 sene içinde
7506 da mı baya iyiiii
aynen 7506 dan kazndım okulda süper olyodu şuan burada fazla açmam konuyu ama 93 dakika türkcell faturalılıdan arandığımı bilirim
quote:
Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16
aynen 7506 dan kazndım okulda süper olyodu şuan burada fazla açmam konuyu ama 93 dakika türkcell faturalılıdan arandığımı bilirim
gerçekden süpermiş ya ben 3 senedir kullanıyorum ancak 1 kere yüklüyebildibenide türkselli arkadaşlar arardı da ordan yüklemişdim hattı alırken çevre telsim diye onu aldık o yüzden fazla kazanamadık
7506 hizmetinden bi yol olmaz, pehhhhh, aylık beni 50 dk dışardan kim arayacak hemşerim?
önceden 7506 da 50knt ne zaman olursa ozaman yükleniodu.simdi aylık olmuşbi ayda dışardan 50knt kazanacaksn yoksa 50ye kadar kazandığında gidio 1 ay olmadan benim geçen ay 45knt dü heba oldubi çekiciliği kalmadı yanı artık 7506nın
saçmalamışlar işde adı tarife bize bi faydası yok artık
quote:
saçmalamışlar işde adı tarife bize bi faydası yok artık
araba ilanı vermiştim geçen sene irt no olarakda vodafone no mu yazmıştım sürekli başka operatörden aramışlardı ve 3 günde 100 kontör yüklenmişti daha sonra bu olayı özellikle yapan kişiler olduğunu duymuştum suistimal edilen bir servis bence özelliklede y.dışından hediye kontör kazanıldığı dönemde bu sebeple bitirilmesi taraftarıyım beleşci zihniyet hediye kontör için her yolu mübah görüyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme