Asus TUF B450 Pro Gaming anakart,Ryzen 5 3600 ve 1660 Ti bir sistemim var. Kasa olarak Cooler Master Masterbox MB520 kullanıyorum. PSU olarak da kasayla birlikte gelen Xigmatek 600W 80+ var. Yedi aydır bu cihazı kullanıyorum fakat hem çok sesli çalışıyor hem de Xigmatek markası çok güven vermiyor. İleride ekran kartını RTX bir kartla değiştirmeyi düşünüyorum, işlemcide de Ryzen 7 seviyesine çıkabilirim. Bu nedenle ileriye dönük olarak PSU değiştirmek istiyorum. 750W ilerisi için yeterli olur diye düşünüyorum. 800-900 TL civarında hangi psu alınabilir?
F/P olarak, hangisini seçersen seç rahatlıkla uzun vade kullanırsın;
Aerocool 1100W 80+ GOLD
Teknobiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
Aerocool 1100W 80+ GOLD Strike-X Yarı Modüler Güç Kaynağı (AE-STRIKEX-PSU-1100) - Güç Kaynağı - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Super GD serisi ciddi seviyede kaliteli urun sunuyor o fiyata(A Tier). Biraz daha uygun olsun dersen yine High Power'in GD serisi de B+ seviyede urun, tercih edilebilir.
CCaaNN
kullanıcısına yanıt
Yorumlar genellikle çok iyi, ses konusunda nasıldır hocam?
darth plagueis the wiseD
kullanıcısına yanıt
Kullanmadim hocam o konuda yorum yapmam mumkun degil. Ben ses konusunda hassas oldugum icin Corsair RM750x aldim. Sessizlik acisindan muazzam ama butcenizin biraz uzerinde kaliyor. Herhalde 1 sene olacak alali, daha 1 kere bile sesini duymadim PSU'nun ki ses konusunda takintili bir insanim.
Cooler master mb520 nin içinden xıgmatek 600w bir psu nasıl çıktı