Şimdi Ara

752K Vladım Var ve Hala Platım [GÜNCEL 798 K Vladimir] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-0988D7594

Maksimum CDR değerine en kısa sürede ulaşabilmek için (%45 CDR) (Boyuna skill özellikle Q spamlamak için) bu rünleri kullanıyorum. İtemleri de ona göre şekillendiriyorum. Ve bu rün sayesinde %45 olduktan sonra alınacak her CDR veren item yetenek gücü veriyor CDR yerine.

Başlangıç itemi olarak ister Doranın Kalkanı + 1 pot ister Mejainin küçüğü + 3 pot isterseniz Doranın Yüzüğü + 2 pot alabilirsin. Doranın Yüzüğünü tercih ediyorum. Hem Yetenek Gücü hem Can vermesi ve verdiği canın fazladan 1-2 yetenek gücü olarak ayrıca dönmesi hem de pasifinden gelen minyonlara yapılan normal saldırının ilave 5 hasar vermesi ve fiyatından dolayı yanına 2 adet iksir alabilmek bu itemi uygun yapıyor. Ama diğer türlü de başladığım oluyor ama genelde bu şekilde başlarım. (%90)

Onun dışında en kısa sürede 800 altınlık hextech'in can ve %10 CDR veren itemi, 900 altınlık CDR veren çizme ve 900 altınlık Zhonya'nın parçası olan CDR ve Yetenek gücü veren kitabı en kısa sürede alıyorum. Öncelikler bunlar, bunlar olmadan hiçbir itemi tamamlamıyorum. Bu şekilde %30 CDR geliyor itemlerden. %5 CDR artmasıyla da başlangıçta %5 CDR miz oluyor. (Maks CDR %45'e yükseliyor.)

10. seviyeye ulaştığımda ise rünlerden gelen %10 CDR var. Böylecek toplamda %45 CDR'ye sahip oluyorum. Zaten itemleri 10. seviyeye ulaşmadan almış oluyorum bir de 10. seviyeye ulaşınca pek durdurulamıyor hata yapmazsanız ya da 1v5 girmezseniz. Daha sonrasında duruma göre itemleri tamamlıyorum önceliğim Zhonya oluyor. %45 CDR ile W süresi 1. seviyede 15.6 saniye. Zhonya alınca zaten gücünüze güç katıyor. Daha sonrasında hextechi tamamlıyorum. Rabadon almak şart. Diğer itemleri de morello ve hiçlik olarak alıyorum genelde. Karşıda çok defansif çıkan yoksa veya tank yoksa bu 2 item yerine farklı itemler de alınabilir ama en azından birini büyü nüfuzu almanızı tavsiye ederim.

Bu arada şöyle bir bilgi vereyim.

Q ve E yetenekleri 5. seviyeye ulaştıklarında 2.75 saniye oluyor ikisi de. (%40 CDR ile 3 saniye oluyor) W hatırlamıyorum tam rakamı ama o da oldukça düşük, 9-10 saniye civarında olması lazım. %45 CDR ile oynamak çok fark ettiriyor.

Rünler:

Alıntıları Göster
    Teşekkürler ayrıntılı cevap için ben de böyle yapıyorum ama aery yerine sürat coşkusu ve ulti kullandıktan sonra 2.5 saniye hızlandıran rün var 2. Sırada onu düşündüm bu şekilde daha iyi olmaz mı, ben daha çok hareket hızı ağırlıklı oynuyorum itemler hextech,ikiz gölge,büyübükenle çar normal halde 434 le koşuyor, ikiz gölgenin rakibi yavaşlatması da var baya iyi gibi, bir de e'sini nerflemeseler iyidi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schizzo -- 15 Temmuz 2018; 14:15:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: schizzo

Teşekkürler ayrıntılı cevap için ben de böyle yapıyorum ama aery yerine sürat coşkusu ve ulti kullandıktan sonra 2.5 saniye hızlandıran rün var 2. Sırada onu düşündüm bu şekilde daha iyi olmaz mı, ben daha çok hareket hızı ağırlıklı oynuyorum itemler hextech,ikiz gölge,büyübükenle çar normal halde 434 le koşuyor, ikiz gölgenin rakibi yavaşlatması da var baya iyi gibi, bir de e'sini nerflemeseler iyidi

Alıntıları Göster
    Aynen o da bir alternatif bu yeni rün sistemiyle zaten bir sürü alternatif var Vladimir için. Rünlere göre itemler de şekilleniyor. Dediğiniz şekilde de yapılacaksa %10 CDR yerine aynı yerde bulunan hareket hızı veren ve fazla hareket hızını Yetenek Gücüne çeviren rünü de seçin. Ve sağ taraftan da zhonya kronometresi yerine 10. dakikada beleş bot vereni seçin böylece aldığınız botlarda fazladan 10 birim koşma hızı olacak.

Onun dışında oynanış tarzınıza kalmış ben en kısa sürede %45 CDR ye ulaşmadan pek rahat edemiyorum 1v2 1v3 atarken. Ama bu hareket hızının eksikliğini de hissetmiyor değilim, onun için bazen bu şekilde de girdiğim oluyor. 2-3 farklı alternatif daha var bu iki dizilimin dışında diğer tip rünlerle dizilen.

• Kardeş o senin lowluğun hala oyunu öğrenemedim mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rutzelq

K ile lig atlansaydi,challin hepsi yasuo zed olurdu
    Aslına bakıcak olursak chall kısmının %30 unu zed yas riven mainler oluşturuyor maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.