Şimdi Ara

76 $ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
1.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar amdnin ısı problemi yok mu bir işlemci ısındıktan sonra performansı düşmüyor mu bir işlemci ısınınca performans düşmez mi ikincisi intelle gelelim overlock yapacaksa 2,66 rahat 3,50lere çıkar kendi fanı ile benim arkadaş orjinal fanı ile 3,70 çıkmıştı ağırlıkra 52 derecede çalışıyordu iyi o zaman amd zaten ısı derdi var ona overlock yapacak diye düşünün işlemci kim bilir kendi fanı ile kaç derecede çalışır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rockcı

arkadaşlar amdnin ısı problemi yok mu bir işlemci ısındıktan sonra performansı düşmüyor mu bir işlemci ısınınca performans düşmez mi ikincisi intelle gelelim overlock yapacaksa 2,66 rahat 3,50lere çıkar kendi fanı ile benim arkadaş orjinal fanı ile 3,70 çıkmıştı ağırlıkra 52 derecede çalışıyordu iyi o zaman amd zaten ısı derdi var ona overlock yapacak diye düşünün işlemci kim bilir kendi fanı ile kaç derecede çalışır

Amd 64'lermi ısınıyor?Arkadaşım sen karıştırıyorsun galibağa.Burada ısınan işlemci İNTEL'dir.Amd 64 serilerinde ısı sorunu ortadan kaldırmıştı.Ve bu iki işlemci arasında overclock olarak karşılaştırırsan AMD en yüksek overclock olan işlemcidir.Özellikle amd 3000+'yı 3ghz'de çalıştıranlar bile vardı.Yani uzun lafın kısası bu iki işlemciler arasında,tabiki AMD 3200+

Eğer intel işlemci alacam diyorsan,en az e4300 veya e6300 almalısınız.Geri kalan intelin işlemcilerini alırsanız,soba niyetine kullanırsınız ancak

• arkadasım sen amd den sasma ayrıca amd de ısı sorunu ortadan kalktı.hem fiyatıda ucuzlamıs.bence amd
  • A M D
  • P4
  • AM2 3500+ kullanıyorum, bu işlemci 5 para etmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alfredo

AM2 3500+ kullanıyorum, bu işlemci 5 para etmez.

NEDEN yaf kral işlemci değil mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: odrin34

quote:

Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ve satmak için Nisan'ı bekliyor. İndirim tarihi için.
  • quote:

quote:

quote:

Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ve satmak için Nisan'ı bekliyor. İndirim tarihi için.

AM2 kullanmadım ama aynı işlemcinin s939 olanını kullanıyorum.Neyden şikayet ettiğini sorabilirmiyim acaba?Tek çekirdekliler arasında en iyi işlemcilerdendir 3500+.İntel tek çekirdekli işlemci alınmaz zaten,tek çekirdekli işlemci alacaksan amd alacaksın

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdarkekik -- 18 Şubat 2007; 23:44:37 >

• Çok hızlı değil, uydu kartı var bende, bir kaç kanal açamıyorum, sık sık takılma yaşıyorum. HD tv açınca pc restart ediyor. Makinada o/c olsada olmasada. Ve ne yaptıysam bilgisayar hızlı açılmadı. Eski P4 1.7'den çok üstün bir fark göremedim. Hatta diyebilirim o daha hızlı açılıyordu. Vakti zamanında bilgisayarımda 512 ram vardı ram al dediler gtti 512ram daha alarak 1024 ram yaptım. Ekran kartım asus HM 256/512 ucuz bir karttı ondandır dediler gittim bu sefer Winfast PX7300GT aldım gene hiç bir fark yok. Bilgisayarımda SATA2 320 seagate disk var. Ama genede kim otursa bilgisayarda bişi olduğunu hissediyor. Yani güçlü gibi bir izlenim vermiyor. Fakat abimde s939 3000 var. Deli gibi çalışıyor o sistem insana güç veriyor. Bunu mouse kullanırken kullanıcıya hissettiriyor. Hayatımda ilk defa AMD aldım. Bundan sonraki hayatımda AMD tek kalsa ben bir 6300 alıp hayatıma devam ederim.
  • AM2 3500+
    Epox ultra-3
    2x512 ddr2 667 kingston
    leadtek px7300gt
    seagate 320gb sata2 ncq
    asus kasa 350watt psu
    asus dvdrw
    samsung 740n
    kasada uydu kartı var başkada birşey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo -- 18 Şubat 2007; 23:57:25 >
  • Kesin senin donanımda bir sorun vardır,yoksa 3500+ iyi bir işlemcidir.Söylediğin gibi abinde 3000+yı deneyebilmişsin ve farkı hissetmişsin.Ha tabi eğer 190$+kdv verebilecek durumdaysan elbette x2 değilde e6300 alacaksın.O paraya o işlemci alınır çünkü,ama bütçe kısıtlı ise amd'ye yönelmek gerekir.
  • quote:

AM2 3500+
    Epox ultra-3
    2x512 ddr2 667 kingston
    leadtek px7300gt
    seagate 320gb sata2 ncq
    asus kasa 350watt psu
    asus dvdrw
    samsung 740n
    kasada uydu kartı var başkada birşey yok

parçaların güzel duruyon ama hemen gözüme bişi çarptı aha dedim EPOX

sorunlarının sebebi bu anakart olabilir hocam

• Ondan şüpheleniyorum ama bir kaç parçadan yeterince zarar ettim. Biosu 3 sefer güncelledim. Ne yazik ki fayda vermedi. Çok düzensiz çalışan bir bilgisayara sahibim. Kaç sefer windows kurmama rağmen açılırken donmalar yaşıyorum ve kapatıp açmam gerekiyor. Şimdi son olarak anakartı değiştirerek zarar etmek istemiyorum. Ben bu zehiri komple temizleyerek daha iyi bir temel koymak istiyorum.

22 Nisan'daki indirimi bekliyorum.
  • quote:

Ondan şüpheleniyorum ama bir kaç parçadan yeterince zarar ettim. Biosu 3 sefer güncelledim. Ne yazik ki fayda vermedi. Çok düzensiz çalışan bir bilgisayara sahibim. Kaç sefer windows kurmama rağmen açılırken donmalar yaşıyorum ve kapatıp açmam gerekiyor. Şimdi son olarak anakartı değiştirerek zarar etmek istemiyorum. Ben bu zehiri komple temizleyerek daha iyi bir temel koymak istiyorum.

işlemcine talibim o tarihlerde artık çerez parasına mı satarsın bakıcaz nede olsa indirim olucak

• alacakların bunlarsa srduğun kabahat athlon çünkü bende inteli var oc yok performansta yok
  • quote:

quote:

Ondan şüpheleniyorum ama bir kaç parçadan yeterince zarar ettim. Biosu 3 sefer güncelledim. Ne yazik ki fayda vermedi. Çok düzensiz çalışan bir bilgisayara sahibim. Kaç sefer windows kurmama rağmen açılırken donmalar yaşıyorum ve kapatıp açmam gerekiyor. Şimdi son olarak anakartı değiştirerek zarar etmek istemiyorum. Ben bu zehiri komple temizleyerek daha iyi bir temel koymak istiyorum.

işlemcine talibim o tarihlerde artık çerez parasına mı satarsın bakıcaz nede olsa indirim olucak

gel ben sana benim anakartı satayım. Çok iyi anakarttır. Sata Mata ne istersen destekliyor.

• quote:

quote:

quote:

gel ben sana benim anakartı satayım. Çok iyi anakarttır. Sata Mata ne istersen destekliyor.

senin anakartı bedava versen almam epoxa gıcığım var

• 22 nisanda inidirim mi olacak amd mı ıntel de mı zaten 76$ dahada dusermı acaba bu ıslemcıler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.