quote:Orjinalden alıntı: Cya__ gelen kutunu kontrol edermisin gelen kutumda sizden gelen bir mesaj yok
quote:Orjinalden alıntı: spor2008 quote:Orjinalden alıntı: Cya__ gelen kutunu kontrol edermisin gelen kutumda sizden gelen bir mesaj yok ayın 18inden beri o sunu kullanacak bi char yapamadın mı daha kendine
quote:Orjinalden alıntı: _aNaToLia_ quote:Orjinalden alıntı: spor2008 quote:Orjinalden alıntı: Cya__ gelen kutunu kontrol edermisin gelen kutumda sizden gelen bir mesaj yok ayın 18inden beri o sunu kullanacak bi char yapamadın mı daha kendine ayın 18 inden beri oyunu bırak pc ye oturacak kadar bile vaktim olmadı
quote:Orjinalden alıntı: _eLecTRa_91 bence az süsle spear ı.. o zmn daha çabuk elden çıkarırsın alıcı çokda millet ucuza kapatmaya uğraşıyor çok komik rakamlarla geliyorlar alıcı çıkmaz ise kendim kullanırım yorum içinde teşekkürler
quote:Orjinalden alıntı: spor2008 quote:Orjinalden alıntı: _eLecTRa_91 bence az süsle spear ı.. o zmn daha çabuk elden çıkarırsın alıcı çokda millet ucuza kapatmaya uğraşıyor çok komik rakamlarla geliyorlar alıcı çıkmaz ise kendim kullanırım yorum içinde teşekkürler kardeş glavie ci isen olmadı sun glavie takas et yaw nolcak ..
güzel diyorsunda serverda sun glavie yok 450 euro teklif aldım 1 ay sonrası için. büyük ihtimal onu bekleyeceğim.
quote:Orjinalden alıntı: spor2008 güzel diyorsunda serverda sun glavie yok 450 euro teklif aldım 1 ay sonrası için. büyük ihtimal onu bekleyeceğim. şansa baq ok aga kolay gelsin sana.. ama sun glavie takas güzel olrdu dimi
quote:Orjinalden alıntı: izmirli mert 450 euro çok az 900 euro versinler 400 euro ya istanbul içi elden gel hemen vereyim sana 1 ay beklememiş olurum
quote:Orjinalden alıntı: _eLecTRa_91 quote:Orjinalden alıntı: spor2008 güzel diyorsunda serverda sun glavie yok 450 euro teklif aldım 1 ay sonrası için. büyük ihtimal onu bekleyeceğim. şansa baq ok aga kolay gelsin sana.. ama sun glavie takas güzel olrdu dimi ewet olsa tam süper olurdu ama serverda yok zex55 de arıyor ne zamandır 76+7 sun bow ile glavie takas edecek ama sun glavie henüz kimsede yok
quote:Orjinalden alıntı: spor2008 güzel diyorsunda serverda sun glavie yok 450 euro teklif aldım 1 ay sonrası için. büyük ihtimal onu bekleyeceğim. Çok az
quote:Orjinalden alıntı: _aNaToLia_ quote:Orjinalden alıntı: spor2008 güzel diyorsunda serverda sun glavie yok 450 euro teklif aldım 1 ay sonrası için. büyük ihtimal onu bekleyeceğim. Çok az ewet az olduğunu biliyorum ama nakit para lazım yabancılardan 600 euroya kadar teklifler geliyor onlardada transfer sorunu var.